naar top
Menu
Logo Print

BELISOL BIEDT TIPS VOOR JE RAMEN EN DEUREN

Ben je op zoek naar de perfecte ramen en/of deuren voor je renovatie of nieuwbouw? Dan biedt Belisol enkele handige tips en oplossingen om je gemakkelijker te helpen kiezen.

 

AANDACHTSPUNTEN BIJ HET PLAATSEN VAN EEN DEURdeur

Wanneer een voordeur geplaatst wordt, moet dat heel secuur gebeuren, bij voorkeur door een vakman om problemen achteraf te vermijden. We volgden de plaatsing van een dubbele voordeur door Belisol-vakmensen; het mocht al snel duidelijk worden dat het hier niet om een simpele klus gaat.

Lees het volledige artikel

 

HOE EEN RAAM OPMETENopmeten

Als je een raam bestelt, dan komt er een opmeter langs om de juiste maten te noteren. Dat opmeten is een precisiewerk dat je niet voor niets aan een vakman overlaat. Zo vermijd je dat er iets over het hoofd wordt gezien en dat de ramen bij plaatsing niet blijken te passen.

Lees het volledige artikel

 

HOE EEN GOED GEISOLEERD RAAM VERKRIJGENisoleren

De isolatiewaarde van een raam of deur is van meerdere zaken afhankelijk. Op het eerste gezicht kan het allemaal nogal complex lijken. Daarom geven we nog eens een helder overzicht van de belangrijkste punten om op te letten.

Lees het volledige artikel

 

6 OPLOSSINGEN VOOR EEN MOOIE VERBINDING TUSSEN HUIS EN TUINverbinding

Als je een mooie tuin hebt waar je trots op bent, dan is het fijn als je die ook vanuit de leefruimtes binnen kunt zien. Er zijn dan ook verschillende mogelijkheden om de verbinding met de tuin te maken en een open effect te creëren. 

Lees het volledige artikel

 

HOE JE DEUREN KIEZENdeuren

Welke voordeur wil je in je huis? Je weet wellicht wel of het glas, pvc, aluminium of hout wordt. Twijfel je nog aan de kleur? Verkies je een deur met of zonder raampje erin? Wens je een strakke handgreep of liever klassiek? De vele mogelijkheden en de uitgebreide kleurenpaletten maken het je niet gemakkelijk.

Lees het volledige artikel

BELISOL

BELISOL

LUIKERSTEENWEG 254
3500 HASSELT
+3211210098
-