naar top
Menu
Logo Print

ZELF JE PLAT DAK LEGGEN IN 5 STAPPEN

Open dakEen van de klussen die je makkelijk zelf kan doen, is het isoleren en waterdicht maken van je plat dak met EPDM-dakrubber. Je bespaart er tot 60% op je dakfactuur mee uit.
Het EPDM rubber membraan wordt naadloos uit één stuk aangeleverd, op maat van jouw dak. Het enige wat je zelf nog moet doen, is de EPDM-folie openvouwen en verlijmen volgens de instructies in de meegeleverde montagehandleiding. Daarin worden alle stappen met veel detailfoto’s uitgelegd. De video heb je misschien al gezien op Dobbit TV.

OPEN DAK WEEKEND 21 - 23 SEPTEMBER

open dak weekend

Tijdens het Open Dak Weekend wordt doorlopend de opbouw van een plat dak getoond, inclusief het verlijmen van het EPDM membraan, isolatie, dakrandprofielen, aansluiting afvoer (tapgat), diverse dakdoorvoeren en het integreren van een lichtkoepel. Bij bestelling ontvang je ook nog eens een montagefilm en uitgebreide handleiding.


Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via onze website www.zelfbouwdak.be, het duurt slechts 5 minuten. De volgende dag ontvang je een detailofferte met alle dakmaterialen die je nodig hebt om je dak van a tot z af te werken.

Praktisch: Van 21 tot en met 23 september van 10 tot 18u

 

zelfbouwdak

Adres: 
Schaliënhoevedreef 5F,
2800 MECHELEN
(vlakbij E19 Brussel-Antwerpen afrit 9)

Meer info: www.zelfbouwdak.be

 

ZELFBOUWDAK

ZELFBOUWDAK

SCHALIENHOEVEDREEF 5F
2800 MECHELEN
+3215330800
-