naar top
Menu
Logo Print

Sanitairassortiment tesa

magazine
2012 was voor tesa onder meer het lanceringsjaar van een compleet sanitairassortiment van haken en douchebakjes waarmee badkameraccessoires gemakkelijk en veilig kunnen worden opgehangen. Het tesa sanitairassortiment, dat bestaat uit meer dan 30 haken, reikt van simpele kunststof varianten tot extra sterke stijlvolle designhaken. Naast single haken zitten ook duohaken, hakenrekken en douchebakjes in het assortiment. Alle oplossingen kunnen gemonteerd worden zonder te boren, dus zonder beschadigde tegels. Daarnaast kunnen alle haken eenvoudig weer verwijderd worden. Het assortiment omvat drie productlijnen: tesa Powerstrips®, tesa Powerstrips Waterproof® en tesa Powerbutton®.

TESA

TESA

RUISBROEKSESTEENWEG 76
1180 BRUSSEL
+3225250811
-
www.tesa.be
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Met meer dan 100 jaar ervaring, is tesa één van de leidende wereldmerken voor zelfklevende oplossingen gebaseerd op constante kwaliteit en op innovatie.

 Ons gamma omvat dubbelzijdige kleefbanden, maskeerkleefbanden, beschermingskleefbanden, veiligheidskleefbanden, textielkleefbanden, ducttapes en verpakkingskleefbanden. Deze, en nog vele andere functionele en speciale kleefbanden en etiketten zijn ontwikkeld of gestanst voor specifieke industriële en private toepassingen.

Onze consumer divisie biedt meer dan 300 verschillende producten aan om te klussen, knutselen en werken op bureel, thuis en in de tuin te vereenvoudigen. tesa kleefbanden bieden oplossingen bij het : bevestigen, renoveren, repareren, isoleren, verpakken, schilderen.

tesa biedt ook ecologische bescherming tegen insecten en heeft ook een assortiment energiebesparende tochtstrips. Met meer dan 50 filialen wereldwijd, bedient tesa zijn klanten in meer dan 100 landen