naar top
Menu
Logo Print

WIN EEN ROBOTMAAIER VAN GARDENA

robotmaaier

TER WAARDE VAN € 1.199,99

Je hebt een gazon, maar je hebt de tijd niet om het eens per week te maaien? Dan biedt deze smart SILENO City 500 robotmaaier een uiterst handige oplossing!

Vul onze korte vragenlijst in en WIN een Gardena robotmaaier.

KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN

Deze wedstrijd loopt van 18 mei 2019 (00.00u) tot 2 juni 2019 (23.59u)

PERFECT VOOR STADSTUINEN

robotmaaier

Gazonverzorging kan zo eenvoudig en moeiteloos zijn, zelfs in stadstuinen! Met zijn SensorCut systeem maait de GARDENA SILENO city uw gras op een nauwkeurige en betrouwbare manier. U geniet van uw vrije tijd en een perfect onderhouden gazon. De SILENO city is geschikt voor kleinere gazons tot 500 vierkante meter. Hij maait op hellingen tot 25% en ook smalle doorgangen zijn geen probleem.

robotmaaier

Het zwenkbare achterwiel geeft de robotmaaier zijn uitstekende flexibiliteit en wendbaarheid, ideaal voor kleine en smalle tuinen. De nieuwe SILENO city werkt tijdens alle weersomstandigheden en is zo stil dat hij nauwelijks gehoord zal worden. Als het werk klaar is, keert hij automatisch terug naar het laadstation.

rbotmaaierTijdens de installatie leidt de installatiehulp u door de menu's en berekent hij een maaiplan. De maaitijden kunt u ook instellen via de smart App en afstemmen op de besproeiingstijden van de smart Water Control. De smart Gateway maakt gebruik van uw bestaande router en zorgt voor het centrale netwerk. De gateway fungeert als het hart van het smart system en zorgt voor een draadloze verbinding tussen alle GARDENA smart system apparaten in de tuin en de GARDENA smart App.

GARDENA

GARDENA

EGIDE VAN OPHEMSTRAAT 111
1180 BRUSSEL (UKKEL)
+3227209212
+3227205719