naar top
Menu
Logo Print

WIN EEN SMART BESPROEIINGSSYSTEEM VAN GARDENA

smart controleset

TER WAARDE VAN € 500

Je bent op zoek naar een gemakkelijke manier om je tuin te bewateren volgens de noden van de planten en volgens jouw wensen? Dan biedt de smart Controleset een uiterst handige oplossing! Deze set bestaat uit de smart besproeiingscomputer, de smart Gateway en de smart Sensor.

Opgelet: deze set bevat geen smartphone of tablet.

Vul onze korte vragenlijst in en WIN een Gardena robotmaaier.

KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN

Deze wedstrijd loopt van 15 juni 2019 (00.00u) tot 30 juni 2019 (23.59u)

BESPROEIING GEHEEL AFGESTEMD OP UW WENSEN VIA DE GARDENA SMART APP

omslagDe GARDENA smart Controletset bestaat uit de smart Besproeiingscomputer, de smart Gateway en de smart Sensor, en bestuurt automatisch het bewateren in de tuin en zorgt voor een flexibele besproeiing volgens de noden van de planten en volgens jouw wensen. De besproeiingstijden kunnen eenvoudig aangepast worden via de GARDENA smart App.

Gebaseerd op de gemeten gegevens zoals temperatuur, bodemvochtigheid en lichtintensiteit van de smart sensor in uw tuin, wordt de programmatie van de smart Besproeiingscomputer nog preciezer en actueler en kan eenvoudig aangepast worden via de smart App, waar u ook bent.

gardena

De smart Gateway maakt draadloze verbinding. Hij kan overal in huis geplaatst worden en maakt gebruikt van de bestaande router om verbinding te maken met het internet. De smart Gateway is het hart van het smart system en maakt het mogelijk om alle smart producten in de tuin te verbinden met de GARDENA smart App. De smart Controleset, bestaande uit de smart Gateway, de smart Besproeiingscomputer en de smart Sensor, is klaar voor gebruik en kan ten allertijden uitgebreid worden met bijkomende GARDENA smart producten. De set is ideaal voor een automatische besproeiing met de GARDENA Micro-Drip of Sprinkler systeem. De smart Sensor en smart Besproeiingscomputer werken dankzij twee of drie AA 1.5 V alkaline batterijen (niet inbegrepen).

GARDENA

GARDENA

EGIDE VAN OPHEMSTRAAT 111
1180 BRUSSEL (UKKEL)
+3227209212
+3227205719