naar top
Menu
Logo Print

EEN FLEXIBELE OPLOSSING OM TE SMEREN OP DE MOEILIJKSTE PLEKKEN

NU VERKRIJGBAAR BIJ HUBO!

Eens in de zoveel tijd moeten vastzittende onderdelen goed gesmeerd worden. Maar hoe doe je dit bij moeilijk bereikbare plekken?

Hiervoor gebruik je het nieuwste product van WD-40: de WD-40 Flexible. Dit is de nieuwste variant op het bekende Multi-Use Product en zorgt ervoor dat alle moeilijk bereikbare plekken bereikt kunnen worden.

flexHet originele Multi-Use Product is een bekend begrip bij de doe-het-zelver. Het beschermt metaal tegen roest en corrosie, maakt vastzittende onderdelen weer los, verdringt vocht en smeert nagenoeg alles. Oorspronkelijk was dit product ontworpen voor de NASA, om raketten te beschermen tegen corrosie. Maar in de loop der tijd werden steeds meer toepassingen ontdekt waar WD-40 voor gebruikt kon worden.

Benieuwd waar WD-40 allemaal voor gebruikt kan worden? Klik dan hier.

flexiDe originele WD-40 is nu in een nieuw jasje gestoken en heeft een nieuw flexibel rietje. Dit flexibele rietje blijft in alle gewenste vormen en richtingen staan. Waar normaal 2 handen nodig zijn om het rietje te buigen, blijft er nu één hand vrij.

Daarnaast hoeven onderdelen niet meer losgemaakt te worden om oppervlakken te bereiken waar je anders niet bij was gekomen. Dankzij het 360 gradenventiel is het mogelijk om zowel rechtop als ondersteboven te spuiten.

Bereik het onbereikbare met de WD-40 Flexible! Kun je niet wachten om de nieuwste toevoeging aan de WD-40 familie zelf uit te proberen? De WD-40 Flexible is nu verkrijgbaar bij HUBO.

WD 40

WD 40

NOORDERPOORT 93E
5916 PJ VENLO
+31854874691
-