naar top
Menu
Logo Print
atelier knauf

ATELIER KNAUF: TUTORIALS EN VIDEO’S OM EEN ECHTE PRO TE WORDEN!

Een kamer in tweeën delen, het betegelen van een douchewand, het voegen van gipsplaten, … Dit zijn slechts een aantal van de klussen die je zelf kan uitvoeren dankzij het nieuwe platform www.atelierknauf.be!

Eind september 2019 werd dit initiatief van Knauf gelanceerd en worden hoogwaardige tutorials in de vorm van teksten en video’s aan de particuliere klant aangeboden.

KLUSADVIES

atelier knaufBen je nu professional of niet, als je zelf gaat klussen, heb je advies nodig. Daarom heeft Knauf besloten de doe-het-zelvers een handje te helpen door hun een platform te bieden met tutorials en video’s. Maar hoe onderscheidt dit platform zich van andere tutorials op de markt?

EENVOUDIGE TUTORIALS GEMAAKT DOOR PRO’S

knaufAlle tutorials op de site van Atelier Knauf zijn bedacht en goedgekeurd door de gerenommeerde technische dienst van de fabrikant van bouwmateriaal. Struin niet langer forums af op zoek naar de meest betrouwbare informatie om zelf te kunnen klussen. Op Atelier Knauf heb je de garantie dat je gebruik kunt maken van adviezen van professionals.

VOLG DE HANDLEIDING

handleidingElk thema is verdeeld in duidelijke stappen om het je makkelijker te maken. Een voorbeeld: om een douchewand te betegelen zal de tutorial je uitleg geven aan de hand van 11 eenvoudige stappen. Van het voorbereiden van het tegelwerk tot het mengen van lijm en het snijden van tegels, alles wordt op een eenvoudige manier uitgelegd om je zo goed mogelijk te begeleiden.

VOOR DE DOE-HET-ZELVERS VAN ALLE NIVEAUS

moeiliujkheidsgraadHet maakt niet uit of je een beginnend of gevorderd doe-het-zelver bent, je vindt altijd een tutorial die geschikt is voor jouw niveau. Elke tutorial is namelijk gerangschikt op moeilijkheidsgraad van 1 (makkelijk) tot 3 (moeilijk). Op die manier kan je snel beoordelen of je ervaren genoeg bent om het werk uit te voeren.

TEKST OF VIDEO? AAN JOU DE KEUZE

tekstWil je leren om gipsplaten te voegen? Dan staat er een korte video van 2 minuten voor jou klaar. Wil je liever een tutorial bekijken waarin alles stap voor stap wordt beschreven in de vorm van een tekst? Dat kan ook.

DOWNLOAD JE PERSOONLIJKE “SHOPPING LIST”

shoppinglistBen je er klaar voor om met het klussen aan te vangen? Zo ja, download jouw boodschappenlijst om te weten welke producten en gereedschappen je nodig hebt om het werk zelf uit te kunnen voeren. We maken het leven graag gemakkelijk, zelfs op het moment van aanschaf in de winkel.

BEN JE ER KLAAR VOOR?

atelierknaufGa dan naar de site www.atelierknauf.be om aan de slag te gaan met jouw projecten! De toegang tot het platform is volledig kosteloos en de inhoud wordt voortdurend uitgebreid.

 

KNAUF

KNAUF

RUE DU PARC INDUSTRIEL 1
4480 ENGIS
+3242738311
+3242738330
www.knauf.be