naar top
Menu
Logo Print

Maak uw droom eindelijk waar ! Met een waardebon van 200 euro !

Berna bianco pelletOf u houdt van een klassieke kachel, of eerder kiest voor modern, of u een vrijstaande kachel wil of een inbouw; Piazzetta biedt voor ieder wat wils. Wij hebben ook modellen die op de centrale verwarming kunnen worden aangesloten of pelletbranders ter vervanging van bv. een bestaande mazoutbrander.

Piazzetta is een gerenommeerde kachelfabrikant met meer dan 50 jaar ervaring. Een Piazzetta-kachel is de enige kachel die warme lucht onderaan uitblaast en die warme lucht naar andere ruimtes in je woning kan sturen, zelfs naar verschillende verdiepingen.

De kachels beschikken over geluidsarme ventilatoren van Duitse kwaliteit en gietijzeren branderonderdelen. Bij sommige modellen kunnen de ventilators uitgeschakeld worden, voor een NOG stillere werking. Een Piazzetta-kachel heeft één van de laagste interventiepercentages vergeleken met andere merken.

Hermetica bianca meringa

Bovendien bespaart u aardig op uw energie-kosten!

Tot 31 maart geniet u van onze Batibouw-voorwaarden en ontvangt u een waardebon van € 200 bij aankoop van een Piazzetta-kachel.

U vindt ons tijdens Batibouw in Hal 6 - stand 122.

TERRA-COTTA

PIAZZETTA

PIAZZETTA

LIEZELEDORP 82
2870 PUURS-SINT-AMANDS
+3235352000
-