naar top
Menu
Logo Print

Techno Pieux

FUNDERING IN DE KIJKER

Een solide fundering speelt een belangrijke rol bij het bouwen. De fundering is de basis van het gebouw maar zorgt ook voor de stevigheid. Als je geen goede fundering hebt, zal je gebouw verzakken en instorten ten gevolge van de vele scheuren en breuken. Om dit ongemak te vermijden, gebruikt het bedrijf Techno Pieux Belux een vooruitstrevende, maar gemakkelijk toepasbare funderingstechniek. De “Techno pieux” wordt in de grond aangebracht met een gespecialiseerde machine waardoor de stabiliteit van je gebouw gegarandeerd wordt.

HOE HERSTELLEN WE EEN FUNDERING?

Tal van aanwijzingen kunnen je helpen om het probleem met de fundering te vinden: barsten in buiten- of binnenmuren, barsten in de betonnen vloer, ramen en deuren die niet openen, de schoorsteen die loskomt van het huis.

EEN OPLOSSING VOOR ELKE TOEPASSING

De Techno Pieux heeft nog tal van andere toepassingen om huizen, houten frames, uitbreidingen te funderen en te stabiliseren, maar ook nog chalets en stedelijke huizen, uithangborden, zonnepanelen ...

VOORDELEN

Een betrouwbaar, licht en gemakkelijk systeem dat milieuvriendelijk is. Bovendien win je er tijd mee en is het uiteindelijk goedkoper dan een klassieke fundering.

WIE IS TECHNO PIEUX BELUX?

Techno Pieux BeLux is de Belgische afdeling van Techno Pieux International en wordt sinds 2006 geleid door een Belgische onderneming. Techno Pieux Belux is verantwoordelijk voor de Belgische en Luxemburgse markt dankzij het netwerk concessiehouders gecertificeerd door Techno Pieux International.

 

FUNDERING IN DE KIJKER

TECHNO PIEUX BELUX

TECHNO PIEUX BELUX

RUE DE LA LIBÉRATION 34
7080 FRAMERIES
+3265665440
-