naar top
Menu
Logo Print
23/03/2019 - DOBBIT

DEEL DIT ONLINE MAGAZINE
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

EFFICIENT EN BETAALBAAR OPBERGEN DOE JE ZO

opbergenIs je woning zuinig voorzien van opbergruimtes? Dan is het de kunst om de beschikbare ruimte zo slim mogelijk te benutten om het overzicht te behouden. Wij geven je tips en slimme dhz-oplossingen om op een efficiënte manier te kunnen opbergen.

Lees het artikel

BESPAAR MEER DAN 50% OP DE AANKOOP VAN JE RAMEN EN DEUREN

raamwinkelRaamwinkel biedt de zelfbouwer alle ondersteuning om zelf ramen en deuren te plaatsen. Daarbij bespaar je tot meer dan 50% op A-merken. Offerte nodig? Ga naar de webshop, of maak een afspraak met één van hun specialisten.

 Vraag je offerte aan 

5 AANDACHTSPUNTEN VOOR EEN BRANDVEILIG VAKANTIEHUIS

brandveilig vakantiehuisOm een woning of een kamer te verhuren, moet je aan flink wat voorschriften voldoen, zeker als het op brandveiligheid aankomt. Bekijk hier waarmee je rekening moet houden om zorgeloos te verhuren.

VIDEO ► Brandveilig vakantiehuis

7 VRAGEN OVER SLIMME ZELFBOUW BEANTWOORD

easykitWie zelf zijn technieken wil plaatsen, kan bij Easykit terecht. Je krijgt op maat samengestelde pakketten met onderdelen en het nodige plaatsingsadvies. Maar hoe gaat dat allemaal in zijn werk? Je leest het hier.

 Lees het artikel 

IN 6 STAPPEN ZELF JE DAKGOTEN PLAATSEN

dakgoten plaatsenEen efficiënte dakgoot is van cruciaal belang voor waterafvoer en -toevoer. Belangrijk dus dat die feilloos wordt geplaatst. Hoe je dat zelf kan doen, lees je hier.

Lees het artikel

ALLE BOUW- EN DOE-HET-ZELFPROJECTEN VAN 2018 GEBUNDELD

dobbitDe volledige jaargang 2018 van Dobbit Magazine is nu beschikbaar en omvat 6 nummers van Dobbit (incl. bouwplannen), 2 specials (Tuin en Renovatie) en een verzamelmap. Ideaal voor wie meteen aan de slag wil.

Lees meer

 Bestel nu