naar top
Menu
Logo Print

WAT JE MOET JE WETEN OVER DE ELEKTRICITEIT IN JE WONING

De meesten onder ons beginnen de dag met het geluid van de wekker. Vervolgens gaat het licht aan zodat we zeker zijn dat de weg naar de koffiemachine obstakelvrij is. In deze eerste minuten van de dag hebben we meteen al heel wat elektriciteit - of liever stroom - nodig gehad. Elektriciteit is dus alomtegenwoordig en zelf al ben je geen kenner, toch zal je er vroeg of laat mee geconfronteerd worden en daarom is het goed om een aantal basiszaken te weten. Wij sommen ze hierbij even voor je op.

ALLES BEGINT MET HET ELEKTRICITEITSATTEST

attest

Vandaag is de eerste kennismaking die je hebt met de elektrische installatie van je woning of appartement het elektriciteitsattest. Dit attest, ook wel gekend als gelijkvormigheidsattest of conformiteitsattest, vertelt je de staat van je installatie. 

Lees het volledige artikel

JE ELEKTRISCHE INSTALLATIE RENOVEREN

installatie

Je elektrische installatie is afgekeurd, wat nu? Je kan uiteraard een vakman onder de arm nemen en hem de verbeteringen een voor een laten aanpakken. Of, als je voldoende kennis hebt, kan je ook zelf aan de slag gaan. In elk geval is het niet slecht om een aantal zaken te weten.

Lees het volledige artikel

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER DE ELEKTRICITEIT IN JE WONING

elektriciteit

Bij een nieuwe woning word je meteen geconfronteerd met je elektriciteit maar ook wie al langer in de woning woont, moet een aantal zaken weten over de elektrische installatie. Hierbij sommen we een aantal weetjes op, die misschien wel van pas kunnen komen.

Lees het volledige artikel

VIND DE ENERGIELEVERANCIER DIE BIJ U PAST

  • ANTARGAZ
  • EBEM
  • ELUGIE
  • INFRAX

WAAR KAN JE ELEKTRISCH MATERIAAL KOPEN?

  • EASYKIT
  • ELTRA
  • LEGRAND GROUP BELGIUM