naar top
Menu
Logo Print

IN 5 STAPPEN EEN KAMER TOT BUREAU OMVORMEN

Zij het omdat de kinderen volwassen geworden zijn en het huis verlaten, doordat die fitnessruimte nu toch niet zo vaak gebruikt werd als je had gedacht of omdat je er na lange tijd eens in geslaagd bent de rommelkamer te ontruimen - soms sta je met een lege kamer over die je goed zou willen benutten. Waarom er dan geen bureau van maken? Lees hieronder verder om te weten te komen hoe je dat zelf aanpakt.

 

1. JE WANDEN OPFRISSENwanden

Wie zegt dat een bureau er per se grijs en saai uit hoort te zien? Verschillende verf- en behangopties brengen leven in deze ruimte. Met wanddecoratie breng je nog een persoonlijke toets aan.

Lees het volledige artikel

 

2. EEN NIEUWE VLOER LEGGENvloer

Zeker als de oude vloer beschadigd is, begint je renovatie bij het leggen van een nieuwe vloer. Welke vloeren het meest geschikt zijn voor een bureau en hoe je ze zelf plaatst, lees je hier.

Lees het volledige artikel

 

3. ZELF JE BUREAUMEUBELS MAKENbureaumeubels

Wie liever zelf een meubel ineen klust, kan ofwel een volledig nieuw bureau bouwen, ofwel een oud bureau renoveren tot een modern meubelstuk.

Lees het volledige artikel

 

4. BUREAUVERLICHTING VOORZIENverlichting

Een goede verlichting is in een bureau van bijzonder belang; je werkoppervlak moet uiteraard voldoende verlicht zijn, maar tegelijkertijd mag het licht je ogen niet te veel vermoeien.

Lees het volledige artikel

 

5. BUREAU-OPBERGRUIMTE VOORZIENopbergruimte

Tips om de meeste opbergruimte uit je bureau te halen, vind je hier. Ook lees je hoe je een zwevende legplank en een bibliotheekkast op maat bouwt.

Lees het volledige artikel