naar top
Menu
Logo Print

 

 

8 KEER INSPIRATIE VOOR DE INRICHTING VAN JE WOONKAMER

woonkamer

Je woonkamer inrichten, dat kan je ook zelf doen, en zelfs zeer stijlvol. Dat begint bij de basiszaken - de wanden en je vloer, maar ook voor de meubels kan je heel creatief aan de slag. Wij geven enkele tips ter inspiratie.

Lees het artikel

8 TIPS VOOR EEN PERFECTE ZAAGSNEDE

zaagsnede

Als je moet zagen, of het nu met de vrije hand of met een zaagmachine is, dan wil je een mooie zaagsnede bekomen. Lees hier hoe je daar middels enkele simpele hulpstukken perfect toe komt.

Lees het artikel

VERBERG JE BOILER MET EEN KASTENWAND

kastenwand

Je vindt die boiler aan je kamermuur een doorn in het oog? Of je wil je muur gewoon wat opfraaien met iets decoratiefs én praktisch? Dan is een kastenwand het beste idee. Bekijk hier hoe je daarbij aan de slag gaat.

VIDEO ► Verberg je boiler

VOOR JOU GETEST: HOE EFFICIENT VERFVLEKKEN VERWIJDEREN

verfvlekken

Bij elke ondergrond ga je een verfvlek anders te lijf. Wij namen bij verschillende ondergronden de proef op de som. Ontdek hier hoe je nu het efficiëntst die vlekken kwijt raakt.

VIDEO ► Verfvlekken verwijderen

WEES ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWE WD-40

wd-40

WD-40 start deze maand zijn grootste campagne in jaren voor een exclusief gloednieuw product! Benieuwd wat het gaat worden? Volg WD-40 op Facebook en/of schrijf je in op hun nieuwsbrief, en maak kans op mooie prijzen.

 Ontdek de nieuwe WD-40 

DOBBIT MAGAZINE BIEDT OPLOSSINGEN TEGEN VOCHT

vocht

Dobbit magazine staat helemaal in het teken van renoveren. In dit nummer bieden we een oplossing voor heel wat bouwproblemen. Zo nemen we een muur met opstijgend vocht zelf onder handen.

 Ga zelf aan de slag Bekijk onze Batibouwactie