naar top
Menu
Logo Print
11/02/2019 - DOBBIT

DEEL DIT ONLINE MAGAZINE
Facebook
Twitter
LinkedIn

4 TYPES IJZERWAREN DIE NIET MOGEN ONTBREKEN IN JE TOOLBOX

ijzerwaren

Bouten, moeren, schroeven, nagels … Moet je tijdens een klus iets verbinden of vastzetten? Dan zijn ijzerwaren onmisbaar. Maar welke bout of schroef is geschikt voor welke toepassing? Wij bieden je een gedetailleerd overzicht.

Lees het artikel

 

BESPAAR MEER DAN 50% OP DE AANKOOP VAN JE RAMEN EN DEUREN

raamwinkel

Raamwinkel biedt de zelfbouwer alle ondersteuning om zelf ramen en deuren te plaatsen. Daarbij bespaar je tot meer dan 50% op A-merken. Offerte nodig? Ga naar de webshop, of maak een afspraak met één van hun specialisten.

 Vraag je offerte aan 

4 FUNCTIES VAN DE HOUTCOMBINÉ NADER BEKEKEN

combiné

De houtcombiné is een grote tafelzaagmachine, maar bezit ook tal van functies. Je kan zowel plaatmateriaal op maat zetten als complexe houtverbindingen precies uitwerken. Tijd om eens dieper in te gaan op al die mogelijkheden.

Lees het artikel

CONTROLE EN ONDERHOUD VAN JE KETEL: WAT JE ZELF KAN DOEN

controle

Help, geen warm water meer! Geen nood, wij geven je een checklist mee om zelf na te gaan waar het schoentje wringt. Verder gaan we ook dieper in op hoe zo'n onderhoud in zijn werk gaat.

Lees het artikel

DOBBIT MAGAZINE TOONT HOE JE EEN TRAP RENOVEERT

trap

Dobbit magazine staat helemaal in het teken van renoveren. In dit nummer bieden we een oplossing voor heel wat bouwproblemen. Zo geven we een trap een volledig nieuwe look.

 Ga zelf aan de slag 
Bekijk onze Batibouwactie