naar top
Menu
Logo Print
20/02/2019 - DOBBIT

DEEL DIT ONLINE MAGAZINE
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

11 TYPES SMEERMIDDELEN DIE JE NIET MAG MISSEN

smerenHet rek met oliën en smeermiddelen in de doe-het-zelfzaak is behoorlijk uitgebreid. Daarom geven we je een handig overzicht van de meest courante types, telkens met hun eigenschappen, toepassingen en gebruiksaanwijzing.

Lees het artikel

NIEUWE KEUKEN? KRIJG 25 JAAR GARANTIE ÉN 10% KORTING

ikeaMaak je plannen voor een nieuwe keuken? Perfect aangepast aan jouw ruimte en jouw smaak? Mét gratis 25 jaar garantie en nu tijdelijk met 10% korting? Je vindt ze bij Ikea!

 Lees het artikel 

WANNEER KIES JE EEN MULTISPRAY OF EEN SILICONENSPRAY?

tec7In je toolbox heb je standaard een multispray zitten, samen met een siliconenspray. In deze video gaan we uitgebreid in op de functies van beide sprays.

VIDEO ► Multi- of siliconenspray

BRENG JE HUISNUMMER DUIDELIJK AAN

pickupWanneer je een voordeur renoveert, doe je dat het best volledig. Een duidelijk huisnummer aanbrengen hoort daar ook bij, zodat je bezoek en je pakjesbezorger je gemakkelijk terugvinden.

VIDEO ► Huisnummer aanbrengen

IN 10 STAPPEN EEN VORSTVRIJE BUITENKRAAN PLAATSEN

kraanJe ziet het in de wintermaanden nog aan oudere huizen: een buitenkraantje ingepakt met isolatiemateriaal, in de hoop dat de vrieskou het water in de kraan niet zou bereiken. Een betere oplossing? Installeer zelf een vorstvrij exemplaar!

Lees het artikel

LAATSTE TICKETS VOOR BATIBOUW

dobbitBij een abonnement op Dobbit magazine ontvang je gratis twee toegangskaarten tot Batibouw ter waarde van €25. Batibouw vindt plaats van 23/02/2019 tot en met 03/03/2019 in Brussels Expo.

 Ontvang je tickets