naar top
Menu
Logo Print
20/04/2019 - DOBBIT

DEEL DIT ONLINE MAGAZINE: Facebook | Twitter | LinkedIn

6 VEELGESTELDE VRAGEN OVER ELEKTRICITEIT BEANTWOORD

elektriciteitJe wil elektrische leidingen leggen of laten leggen? Dan ben je het best goed voorbereid. Overloop voor de werken eerst deze veelgestelde vragen, zodat alles van in het begin vlot kan verlopen.

Lees het volledige artikel

REGISTREER JE NU VOOR DE ZELFBOUWBEURS VAN APRIL

160pxJe bent aan het bouwen of het verbouwen? Je wil besparen door zo veel mogelijk zelf te doen? Dan is de Zelfbouwbeurs absoluut iets voor jou. In doorlopende gratis en open workshops tonen vakmannen je de kneepjes van het zelfplaatsen.

 Zelfbouwbeurs: gratis ticket 

HOE EEN GEPASTE GIETVLOER KIEZEN

gietvloerBen je op zoek naar een stijlvolle manier om je vloer te vernieuwen? Dan is een gietvloer een uiterst interessante optie. We overlopen welke verschillende soorten je hebt, hoe je deze plaatst of laat plaatsen en hoe je deze onderhoudt.

Lees het volledige artikel

WIN EEN STAPPENBORENSET TER WAARDE VAN € 198,90

160pxOm van een klein gat een groter gat te maken, komt een stappenboor goed van pas. Heb je er nog geen? Mis dan zeker je kans niet, wij geven namelijk een volledige Shockwave™ Impact Duty™ stappenborenset weg van Milwaukee, ter waarde van € 198,90..

 Win een stappenborenset 

5 DINGEN DIE JE NIET MAG VERGETEN BIJ (HER)GEBRUIK VAN REGENWATER

regenwaterEen installatie voor regenwaterrecuperatie en -hergebruik kan tot 50% besparen op de waterfactuur van een gezin. Maar daarvoor moeten natuurlijk alle puzzelstukjes passen. Lees hier waarvoor je zeker aandacht moet hebben.

Lees het volledige artikel

ZORGELOOS BINNENDEUREN PLAATSEN MET DOBBIT MAGAZINE

magazineDe kast, het deurblad, de schilderwerken, het slot, de klink en de scharnieren: we overlopen alle aspecten tot in detail in deze editie van Dobbit Magazine.

 Ontdek het magazine