naar top
Menu
Logo Print
27/04/2019 - DOBBIT

DEEL DIT ONLINE MAGAZINE: Facebook | Twitter | LinkedIn

IN 8 STAPPEN ZELF JE TERRAS OF OPRIT AANLEGGEN

terrasOf je nu een terras, tuinpad of oprit gaat plaatsen; je tegels of klinkers horen op een stevige, stabiele fundering te komen. Daar gaan de nodige voorbereidingen aan vooraf. We overlopen grondig alle stappen zodat je zelf aan de slag kan.

Lees het volledige artikel

ZORGELOOS JE GAZON ONDERHOUDEN MET EEN ROBOTMAAIER

robotmaaierJe hebt een gazon, maar niet de tijd om ze eens per week te maaien? Dan biedt een robotmaaier een uiterst handige oplossing. In dit artikel overlopen we hoe je zo'n beestje installeert en hoe hij je gazon piekfijn in orde houdt.

Lees het volledige artikel

6 TYPES PLAATMATERIAAL NADER BEKEKEN

plaatmateriaalBij het klussen zal je vaak gebruik maken van plaatmateriaal. In deze video verdiepen we ons in de verschillende types die er zijn en wanneer je deze kan gebruiken.

VIDEO ► Plaatmateriaal kiezen

HOE HET PERFECTE KEUKENWERKBLAD KIEZEN

werkbladWat is volkern? Wanneer kies je voor hout? Welke eigenschappen heeft natuursteen? Is keramisch materiaal nu echt de trend? Heel wat vragen, en de keukenspecialist biedt alle antwoorden.

Lees het volledige artikel

HOE ZELF EEN DEURBEL INSTALLEREN

deurbelJe hoeft niet veel van elektriciteit te kennen om een deurbel te installeren. We tonen je hoe je deze simpele klus snel voor elkaar krijgt.

VIDEO ► Deurbel installeren

DOBBIT MAGAZINE DOET ALLE KLUSSEN IN ÉÉN RUIMTE

magazineDe elektriciteit, het schilderwerk, de binnendeuren, de trap … het komt allemaal aan bod in het nieuwe Dobbit Magazine. Verder leer je ook zowel de vloer als het plafond op twee manieren te plaatsen.

 VIDEO ► Alle klussen