naar top
Menu
Logo Print
04/05/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | Twitter | LinkedIn

 

7 AANDACHTSPUNTEN BIJ DE PLAATSING VAN EEN TRAP

trapEen trap renoveren kan je gemakkelijk zelf doen, maar voor de plaatsing schakel je het best een vakman in. Hoe verloopt zo'n plaatsing? En waarmee moet je rekening houden? Je leest het hier.

Lees het volledige artikel

HOE GEMAKKELIJK JE DEUREN KIEZEN

belisolDe vele mogelijkheden en uitgebreide kleurenpaletten maken het kiezen van een deur niet gemakkelijk. Daarvoor heeft Belisol een handige keuzesimulator ontworpen waarmee je de ideale deur samenstelt. Ontdek hier hoe dat in zijn werk gaat.

 Kies je deur 

MAAK KANS OP EEN BOUWSTOFZUIGER

160pxKies welke stofzuiger volgens jou het Dobbit Best Choice-label verdient en WIN één van onze bouwstofzuigers!
 Kies en win 

Of bouw je ideale stofzuiger op via onze vragenlijst en WIN je eigen bouwstofzuiger.
 Bouw en win 

HOE JE HELLEND DAK KIEZEN EN ISOLEREN

hellend dakGeen huis zonder een dak, en als het op een hellend exemplaar aankomt, kan je heel wat kanten uit. We zetten ze voor jou op een rijtje. Daarnaast bespreken we ook in detail de verschillende isolatiemethoden.

Lees het volledige artikel

WAAROM JE NIET DIRECT VLOERT OP VLOERVERWARMING

zelfbouwhuisWil je een vloer leggen in een ruimte die uitgerust is met vloerverwarming? Dan verlijm je je tegels het best niet direct, maar gebruik je ontkoppelingsmatten. Bekijk in deze video hoe daarmee wordt gewerkt.

VIDEO ► Ontkoppelingsmatten

HOE VEILIG EEN STEIGER GEBRUIKEN

steigerEen steiger is dan wel veiliger voor hoogtewerken dan een ladder, ook hier is het belangrijk dat je voorzichtig bent en veilig aan de slag gaat. We overlopen welke punten je in acht moet nemen bij plaatsing en gebruik.

Lees het volledige artikel

ZET JE TUIN KLAAR MET DOBBIT MAGAZINE

dobbitBij een tuin komt er veel werk, tijd en kennis bij kijken. Zelfs het terras vraagt heel wat onderhoud. In onze tuinspecial tonen we hoe je het werk de baas blijft met de juiste producten en materialen, en hoe je zo zorgeloos kan genieten van je tuin.

 Zet je tuin klaar