naar top
Menu
Logo Print
18/05/2019 - DOBBIT

DOBBIT MAGAZINE - Tuinieren met kennis van zaken

JeanEen serre is een droom voor elke aspirant-moestuinier. Je wilt het hele jaar door moestuinieren en/of je wilt meer gaan experimenteren met exotische groenten of planten? Dan is een serre plaatsen de logische stap. In dit online magazine lijsten we op uit welke verschillende serres je allemaal kan kiezen en hoe ze worden geplaatst.

HOE EEN TUNNELSERRE KIEZEN
HOE EEN SERRE MET GLAS KIEZEN
HOE EEN SERRE PLAATSEN

Deel dit online magazine: Facebook | Twitter | LinkedIn

 

HOE EEN TUNNELSERRE KIEZEN

tunnelserre

Voor de beginnende tuinier is een tunnelserre met kunststof folie een goede optie. De gebogen constructie maakt het een stevig beestje, en het is een goedkope optie. We overlopen even de voordelen en nadelen die dit soort serres met zich meebrengt. 

Lees het volledige artikel

 

HOE EEN SERRE UIT GLAS KIEZEN

glazen serre

Een serre uit glas is in het begin – de prijs, de installatie – even door een zure appel bijten in vergelijking met een tunnelserre, maar je zal er later ook meer vruchten van plukken. Aan een aluminium serre is er ook op tijd en stond onderhoud nodig, maar niet in dezelfde mate als bij een tunnelserre. Het is daarnaast gewoon ook een duurzamere optie.

Lees het volledige artikel

 

HOE EEN SERRE PLAATSEN

serre plaatsen

Weet je al welk soort serre je wilt? Dan moet die uiteraard nog geplaatst worden. In dit artikel tonen we hoe je dat aanpakt voor zowel een tunnel- als een glazen serre. Daarnaast gaan we ook na waar je je serre het best plaatst, en geven we nog enkele tips mee.

Lees het volledige artikel