naar top
Menu
Logo Print
18/05/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | Twitter | LinkedIn

5 SOORTEN CHAPE VOOR JOU VERGELEKEN

chapeZit je met een renovatie of een nieuwbouw? Dat beïnvloedt de keuze van je chape. Een te renoveren ruimte heeft immers een beperkte opbouwhoogte, en sommige chapes moeten dikker gelegd worden dan andere. Welke chape kies je dan het best? Je leest het hier.

Lees het volledige artikel

WIN EEN GARDENA ROBOTMAAIER TER WAARDE VAN € 1.199,99

160pxJe hebt een gazon, maar het ontbreekt je aan tijd om die eens per week te maaien? Dan biedt deze smart SILENO City 500 robotmaaier van Gardena een uiterst handige oplossing! Vul deze korte vragenlijst in en win een Gardena robotmaaier!

 Win een robotmaaier 

HOE JE HANGTOILET WATERDICHT AFWERKEN

wediAls je een hangtoilet plaatst, dan zorg je daarrond het best voor een waterdichte afwerking. Hoe doe je dat? Bekijk het stap voor stap in deze video.

VIDEO ► Waterdicht hangtoilet

WIN EEN VAN ONZE BOUWSTOFZUIGERS

160pxKies welke stofzuiger volgens jou het Dobbit Best Choice-label verdient, of bouw je ideale stofzuiger op via onze vragenlijst en win je eigen bouwstofzuiger.

 Win een bouwstofzuiger 

HOE JE VOORBEREIDEN OP HET TEGELEN VAN JE VLOER

tegelenVloerafwerking vergt voorbereiding, en dat is bij tegelen niet anders. Je moet goed nadenken over de positie en het patroon, zodat je tijdens het leggen niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bekijk hier hoe je je voorbereidt.

VIDEO ► Voorbereid tegelen

3 VERWERKINGSMETHODEN VOOR KERAMISCHE BINNENMUREN

binnenmurenKeramische binnenmuurstenen bieden zowel thermisch als akoestisch prima kwaliteit, maar kenden even een dipje in populariteit. Dankzij nieuwe verwerkingsmethoden zitten ze echter weer in de lift. We gaan even dieper in op deze methoden.

Lees het volledige artikel

DOBBIT MAGAZINE:TUINIEREN MET KENNIS VAN ZAKEN

serreEen serre is een droom voor elke aspirant-moestuinier. Je wil het hele jaar door moestuinieren en/of je wil meer gaan experimenteren met exotische groenten of planten? Dan is een serre plaatsen de logische stap. Maar hoe kies je een serre? En hoe en waar plaats je die?

 Ga de tuin in 

ONTDEK ONZE GESCHENKTIPS VOOR VADERDAG

vaderdagVerwen je vader (of ben je een vader, verwen gerust jezelf) een heel jaar lang met veel lees- en klusplezier. Schenk een abonnement voor 1 jaar op Dobbit Magazine samen met een leuk geschenk!

 Vaderdag met Dobbit