naar top
Menu
Logo Print
27/09/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | Twitter | LinkedIn

 

3 MANIEREN OM EFFICIENT JE BOUWTIJD TE VERSNELLEN

prefabTijdens de ruwbouwfase vormen prefabelementen een tijdsefficiënte oplossing voor de vooruitgang van de werken bij de uitvoering. Deze elementen kunnen op verschillende manieren worden toegepast. We lichten er voor jou 3 uit.

Lees het volledige artikel

5 FACTOREN DIE DE KEUZE VAN JE CHAPE BEINVLOEDEN

chapeZit je met een renovatie of een nieuwbouw? Dat zal de keuze van je chape beïnvloeden. Een te renoveren ruimte heeft immers een meer beperkte opbouwhoogte, en sommige chapes moeten dikker gelegd worden dan andere. Lees hier wat daar verder nog bij komt kijken.

Lees het volledige artikel

HOE EEN GLAZEN SERRE PLAATSEN

serreJe wilt het hele jaar door moestuinieren en/of je wilt meer gaan experimenteren met exotische groenten of planten? Dan is een serre plaatsen de logische stap. Je gaat dan ook het best voor een stevig exemplaar uit aluminium. Bekijk hier hoe die wordt geplaatst.

VIDEO ► Serre plaatsen

4 SOORTEN GEVELBEKLEDING VOOR JOU VERGELEKEN

gevelJe zit volop in de ruwbouwfase of je wil de gevel van je bestaande woning renoveren? Er zijn verschillende manieren waarop je de bekleding ervan kan aanpakken. We lijsten ze in dit artikel voor je op.

Lees het volledige artikel

IN 3 STAPPEN EEN NIEUWE WONING ZOEKEN

woningJe hebt beslist, het is tijd om een nieuwe woonst te kopen. Maar hoe begin je daaraan? Hoeveel kost het allemaal en waar moet je rekening mee houden? Wij geven je een stappenplan dat kan helpen bij de zoektocht en geven je meteen ook enkele handige tips mee.

Lees het volledige artikel

BESPAAR DOOR ZELF AAN DE SLAG TE GAAN

bpIn elk Dobbit-nummer brengen we nog meer handige tips, praktische informatie, correcte werkmethoden, bouwplannen, materiaalkennis en originele ideeën waarmee als je zelf aan de slag kan.

 Abonneer je nu