naar top
Menu
Logo Print
28/09/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | LinkedIn

 
 
 

3 MANIEREN OM ZELF TE TEGELEN

tegelenTegels kan je zelf leggen. Je bespaart er niet alleen mee, maar het is ook leuk om zelf te doen. Wij tonen je stap voor stap nauwgezet hoe je zelf je vloer kan tegelen, je wand kan tegelen en zélfs je spatwand kan tegelen.

Lees het volledige artikel

LEG JE ZELF JE VLOEREN OF SCHAKEL JE EEN VAKMAN IN?

160pxDobbit is hiernaar benieuwd! Neem deel aan een grootschalig onderzoek naar schilderwerken in België! Beantwoord deze vragenlijst en maak kans op een duoticket voor eKart, een elektrische high-end indoorkarting in Gent of Brussel!

 Maak kans op een ekart duoticket 

HOE EEN VINYLVLOER LEGGEN IN EEN BADKAMER

berryJe badkamer is een belangrijke factor voor het comfort van je woning. Daarom vernieuw je die het best af en toe. Bij een volledige badkamerrenovatie hoort ook een nieuwe vloer. En daarvoor is vinyl een uiterst geschikte keuze. Bekijk hier hoe je daarbij te werk gaat.

VIDEO ► Vinyl in de badkamer

HOE ZELF EEN REGENTON MAKEN

regentonSoms is de regenput te ver om er makkelijk de regenpijp van je tuinhuis of serre op aan te sluiten. Het regenwater opvangen in een grote regenton is dan de oplossing. Lees hier hoe je er zelf één kan maken.

Lees het volledige artikel

GEBRUIK DE JUISTE HARK VOOR DE GEPASTE ONDERGROND

160pxDe hark is voor de meeste tuinliefhebbers een basisgereedschap. Hij is geschikt voor het verzamelen van onkruid en tuinafval. Maar hoe gebruik je die op de juiste manier? En welke hark gebruik je wanneer? Bekijk het hier.

 Werken met een hark 

IN 9 STAPPEN ZELF STEENSTRIPS PLAATSEN

steenstripsEen vlakke muur kan makkelijk karakterloos overkomen. Een van de oplossingen is de muur bekleden met steenstrips. Op die manier schep je reliëf en persoonlijkheid, perfect voor wie houdt van een rustiek interieur. Ontdek hier hoe je die zelf plaatst.

Lees het volledige artikel

NOG ENKELE PLAATSEN VRIJ VOOR DE BRICO 'WOMEN ONLY' WORKSHOP

160pxDe workshop women only is exclusief voorbehouden aan de dames die graag de eerste stappen wil zetten om zelf te klussen. Je gaat aan de slag onder deskundige begeleiding van een ervaren leraar. Voorkennis of ervaring is niet nodig.

 Schrijf je nu in 

BESPAAR DOOR ZELF AAN DE SLAG TE GAAN

zelf an de slagIn elk Dobbit-nummer brengen we nog meer handige tips, praktische informatie, correcte werkmethoden, bouwplannen, materiaalkennis en originele ideeën waarmee je zelf aan de slag kan.

 Ga zelf aan de slag