naar top
Menu
Logo Print
16/11/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | LinkedIn

 

VERLAAG JE ENERGIEVERBRUIK: 4 OPLOSSINGEN OM JE WONING TE ISOLEREN

isolerenOm energie te besparen in huis is het noodzakelijk om werk te maken van deftige isolatie, en dat kan je op verschillende manieren: via de muren, het dak, de vloer en met kleine ingrepen. Maar welk materiaal is waarvoor geschikt? Op welke premies kan je aanspraak maken? Je leest het hier.

Lees het volledige artikel

GRATIS DERDE DICHTING = WARMERE EN STILLERE RAMEN BIJ RAAMWINKEL

raamwinkelRaamwinkel heeft de Kömmerling MD met 3 dichtingen in haar aanbod, met een betere warmte- en geluidsisolatie! De meerprijs? In november: nada, niets, nougabollen of 0 euro. Laat deze kans niet liggen en bestel deze maand je ramen met de upgrade naar 3 dichtingen!

 Bereken je besparing 

4 VEELVOORKOMENDE PROBLEMEN IN DE KELDER EN HOE ZE OP TE LOSSEN

aquaplanEen kelder die niet goed is afgedicht, is een gemakkelijk doelwit voor grondwater, met nare gevolgen: van afbladderende verf tot vochtplekken en schimmels. Op lange termijn kan de constructie van je woning eronder lijden. Lees hier hoe je daar iets aan kan doen.

Lees het volledige artikel

ONTDEK DE BOUWSTENEN VAN EEN MODERNE VERANDA

willemsBij het woord 'veranda' denk je misschien automatisch nog aan een oubollig zijkamertje. Ondertussen zijn veranda's zodanig geëvolueerd dat ze aan de hedendaagse woonnormen en trends voldoen. We overlopen wat zo'n moderne en duurzame veranda zoal inhoudt.

 Een moderne veranda 

HOE JE GIETVLOER KIEZEN, PLAATSEN EN ONDERHOUDEN

floorcoutureEen gietvloer is een zelfnivellerende naadloze vloerbekleding op basis van kunststofharsen. Deze zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Ontdek hier hoe je een gietvloer plaatst en hoe je die het best onderhoudt.

Lees het volledige artikel

VOER JE ZELF JE TIMMERWERKEN UIT OF SCHAKEL JE EEN VAKMAN IN?

160pxWelke timmerwerken ben je van plan om uit te voeren? Of ga je ze laten uitvoeren? Dobbit is ernaar benieuwd. Beantwoord deze vragenlijst en maak kans op een duoticket voor eKart, een elektrische high-end indoorkarting in Gent of Brussel!

 Maak kans op een eKart duoticket 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE BOUWTRENDS MET ONZE RENOVATIESPECIAL

renoatieGoed geïnformeerd zijn over de laatste bouwmaterialen en -technieken is een must om ook hier heel wat geld te besparen. De Dobbit Renovatiespecial geeft je alvast een update. We hebben het onder andere over warmtepompen, innovatieve pleisters en natuursteen.

 Ontdek het magazine