naar top
Menu
Logo Print
30/11/2019 - DOBBIT

5 VERWARMINGSTECHNIEKEN VOOR JE WONING VERGELEKEN

verwarmingstechniekenWe hebben ons al toegespitst op de verschillende energiebronnen die je kan kiezen voor je centrale verwarming. Maar met enkel een warmtepomp of ketel kom je er niet. Ook voor de warmteafgifte bestaan er verschillende oplossen. We zetten ze op een rijtje met hun voor- en nadelen.

Lees het volledige artikel

ONTDEK DE VOORDELEN VAN EEN VERFSPUITMACHINE

sikkensMet een verfspuitmachine kan je in een oogwenk een ruimte omtoveren tot een heel andere plek. Bekijk deze video en kom te weten hoe dit gebeurt en zie welke voordelen er aan deze manier van werken verbonden zijn.

VIDEO ► Verfspuitmachine

HOE JE DOUCHEWANDEN WATERDICHT AFWERKEN

douchewandenBij een inloopdouche moet je natuurlijk zorgen voor waterdichte wanden. Daarvoor kan een micromortel de geknipte oplossing bieden. Bekijk hier hoe je daarmee te werk gaat en volledig waterproof muren krijgt.

VIDEO ► Waterdichte douchewand

HOE ZELF EEN RUSTIEKE OPRIT AANLEGGEN MET BETONKLINKERS

marshallsEen oprit uit kasseien heeft nog altijd zijn charme. Om dat goed te leggen, moet je echter wel wat ervaring hebben. Je kan daarom ook kiezen voor betonklinkers met het uitzicht van kasseien. Ze zijn niet alleen gemakkelijker te plaatsen, vuil en stof kunnen er niet aan hechten. We tonen hoe je te werk gaat.

VIDEO ► Rustieke oprit

5 OPLOSSINGEN TEGEN DE GEVAREN VAN STOF EN LAWAAI

woodwizeStof en lawaai zijn onvermijdelijk bij het klussen. Het is echter belangrijk om je er voldoende tegen te beschermen, wil je er op lange termijn geen gevolgen van ondervinden. We geven mee hoe je dat het best aanpakt.

Lees het volledige artikel

COMPOSTEREN: WAT MAG ER WEL EN NIET OP JE COMPOSTHOOP?

composthoopDoor zelf je gft te composteren, verminder je niet alleen je afvalvolume, maar genereer je meteen ook je eigen bron van voedsel voor bloemen en planten rond en in het huis. Maar wat smijt je op de hoop en wat niet? En hoe begin je aan zo'n installatie? Je leest het hier.

Lees het volledige artikel

LEER ALLES OVER GEVELVERVEN MET ONZE RENOVATIESPECIAL

gevelvervenGoed geïnformeerd zijn over de laatste bouwmaterialen en -technieken is een must om ook hier heel wat geld te besparen. De Dobbit Renovatiespecial geeft je alvast een update over gevelverven, waterontharders, raambekleding en nog veel meer.

 Ontdek het magazine