naar top
Menu
Logo Print

Tips voor autoband vervangen

Een autoband vervangen is eigenlijk niet moeilijk maar het kan geen kwaad om de handeling op voorhand al eens in te oefenen. Als je dan eens bandenpech hebt, weet je precies wat je moet doen.

Reacties
 • Bericht van Leon op 06/01/2018:
  De meeste filmpjes van u vind ik heel goed, deze geven heel uitgebreide info. M.b.t. het filmpje "wisselen autoband" heb ik toch een opmerking: In het filmpje wordt de defecte band weer in auto opgeborgen, terwijl de auto nog op de krik staat. Het lijkt mij verstandiger om eerst de auto van de krik te vewijderen en dan pas te gaan opbergen Ook al is de nieuwe band al gemonteerd.
 • Bericht van Chris op 06/01/2018:
  Il serait peut-être sympa de titrer correctement l'article! En effet, ici on change une roue et non un pneu, 2 choses bien différentes!
 • Bericht van tardieu op 09/01/2018:
  Un pneu et une roue c'est différent.. ??????????????
 • Bericht van Harald op 19/01/2018:
  Bij een lekke band is het éérste wat je doet, uw veiligheidsvestje aan trekken. In het filmpje doen ze dit na dat ze eerst de gevaarsdriehoek hebben geplaatst.
 • Bericht van Marcel op 18/02/2018:
  Ik dacht hier echt een autoband te zien verwisselen. Jullie hebben geen juiste tittel gekozen. Het betreft het wisselen van een wiel, niet een band.