VERMIJD KOUDEBRUGGEN VIA AANGEPASTE BEVESTIGINGSMIDDELEN

Gevelbekleding: hoe stabiliteit en thermische isolatie met elkaar verzoenen?

Na het verankeren van de stelschroeven, door het isolatiemateriaal tot in de dragende muurconstructie, volgt het uitlijnen van het houten stijl- en regelwerk middels een zeskantsleutelEen Vermijd koudebruggen via aangepaste bevestigingsmiddelenschier eindeloos gamma aan platen en lamellen in allerlei materialen, vormen en kleuren zorgt ervoor dat de ontwerper het uitzicht van een gebouw ten volle naar zijn hand kan zetten. De duurzaamheid van een gevelbekleding staat of valt echter met een correcte onderstructuur. Hygrothermie is daarbij een sleutelbegrip. Koudebruggen en een slechte ventilatie kunnen immers leiden tot schade door condensatievocht. Degradatie van het isolatiepakket, kromtrekken van panelen of lamellen enz. zijn jammer genoeg reële klachten.
Om deze te vermijden, is de keuze van de juiste bevestigings- en verankeringsmiddelen belangrijker dan men op het eerste gezicht zou denken!

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.