NIEUWIGHEDEN KNX OPENEN WERELD NAAR IOT

Joost Demarest
“Connectie met het externe internet levert vandaag risico’s op die vijftien jaar veel minder speelden, dat is meteen een van de hoofdredenen voor de ontwikkeling van KNX IoT. Bovendien is KNXnet/IP té KNX-specifiek en moeten alle projectdata ook nog eens in de webclient heringevoerd worden”, vertelt Joost Demarest

OOK ETS INSIDE KREEG UPDATE

KNX blijft in West-Europa een vaak en graag gebruikte domoticastandaard. Al sinds het officiële ontstaan in 1992 is het protocol populair bij installateurs en ook gerenommeerde fabrikanten brengen met de regelmaat van de klok nieuwe KNX-componenten uit. Ook de HVAC-sector lijkt stilaan te vallen voor de voordelen van KNX. Maar de wereld staat niet stil, dus ook KNX moet zichzelf voortdurend in vraag stellen en zich aanpassen aan nieuwe noden. Joost Demarest van de KNX Association gaf recent een overzicht van de nieuwigheden tijdens een bijeenkomst van SBM.

Meer weten over

DOMOTICA
Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.