AVR Tools zoekt teamlid!

JUNIOR SALES REPRESENTATIVE m/v

Het bedrijf:
Een dynamisch bedrijf in de retail, gespecialiseerd in kwaliteitsvolle tuin-, bouw- en sproeigereedschappen, waar directe communicatie en collegialiteit centraal staan, een omgeving waar het aangenaam werken is.
Functie-omschrijving:
Wij zijn op zoek naar een fulltime m/v vertegenwoordiger om ons team te versterken in verkoop en merchandising voor de regio Vlaanderen. Je bent een teamplayer met voldoende creativiteit en wil om resultaten te behalen en getrouwheid tot stand brengen in de commerciële relaties. (Her)inrichten van rek bij klant behoort eveneens bij uw taken. Uw sterke punten zijn ook luistervaardigheid en beschikbaarheid.Tuincentra en DHZ-zaken uit de tuin/bouwsector in België behoren tot uw klanten.
Profiel:
U bent commercieel, standvastig en een teamplayer. Je spreekt vlot Nederlands en kan je behelpen in het Frans.
Aanbod:
In ruil voor deze kwaliteiten bieden wij u een aantrekkelijk salaris, extralegale voordelen, een wagen en de mogelijkheid om te groeien in een dynamisch bedrijf. Voor verdere informatie over ons bedrijf verwijzen wij u graag naar onze website www.avrtools.be
GEÏNTERESSEERD?
Mail je CV + motivatie naar info@avrtools.be of bel ons op 051 / 24 99 00

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.