70 toonaangevende renovaties openen exclusief hun deuren

Nieuwe editie van De Renovatiedag op 5 mei 2019

Op zondag 5 mei 2019 organiseren Ik ga Bouwen & Renoveren en Zoekeenarchitect.be een nieuwe editie van De Renovatiedag. Deze openhuizendag laat Vlaanderen proeven van creatieve renovaties die vandaag de toon aangeven. Een namiddag lang kunnen bezoekers binnenkijken in 70 gerealiseerde verbouwingen en kennismaken met de architect. Bezoekers ontdekken een breed scala aan stijlen: van authentieke rijwoningen tot strakke villa’s en lofts. Denk bijvoorbeeld ook aan een oude schuur die een tweede leven kreeg als eengezinswoning, of een cohousing-project in een statig kasteel. Met creativiteit, een open geest en een gezonde portie lef is veel mogelijk. Dat zetten de deelnemende renovaties dit jaar meer dan ooit in de verf.
De architect en de bewoners doen telkens hun renovatieverhaal uit de doeken. Ze belichten hoe ideeën tot stand kwamen, welke technieken zijn toegepast en hoe de samenwerking is verlopen. Bezoekers ontdekken de hinderpalen én de aangereikte oplossingen. Jaarlijks vinden tal van toekomstige verbouwers zo de ontwerper die hen op het lijf geschreven is.
De Renovatiedag praktisch
Datum: zondag 5 mei 2019, van 13u tot 18u
Locatie: Vlaanderen
Initiatief: Ik ga Bouwen & Renoveren en Zoekeenarchitect.be
Deelnemende projecten: een overzicht en beschrijving van de deelnemende projecten vind je in de Renovatiegids of online op www.renovatiedag.be
Bezoek: Toegang tot de deelnemende woningen is gratis, mits registratie op de website.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.