Quantore breidt uit

Quantore breidthaar logistiekcentrum uit met11.500 m2

De eindgebruiker vraagt om een breed assortiment. Met één muisklik zijn wereldwijd alle denkbare artikelen voor je werkplek binnen handbereik.
Ook Quantore breidt uit. Enerzijds om het assortiment fors te kunnen vergroten,anderzijds om de logistieke operatie verder te optimaliseren. In Beuningen wordt hard gewerkt om de Benelux van het beste assortiment kantoorbenodigdheden te voorzien.
Quantore bouwt aan de toekomst
De uitbreiding van 11.500 m2 brengt de ondernemer meer voordelen dan alleen de extra ruimte voor nieuwe assortimenten. Klantenvragen steeds meer van de laatste schakel inde supply chain; de levering. De behoeften aan kleinere zendingen en kortere doorlooptijden nemen toe. En daar kan Quantore met de uitbreiding van het logistiek centrum nog beter in voorzien. Daarnaast kunnen door de uitbreiding nieuwe logistieke diensten ontsloten worden, zoals crossdocking. Hierbij worden artikelen die niet bij Quantore op voorraad liggen slechts een korte periode,vaak enkele uren, in het logistiek centrum opgeslagen. Vervolgens worden ze, gecombineerd met artikelen uit het Quantoremagazijn, in één doos of één zending bij de eindgebruiker geleverd. Makkelijk voor de ondernemer en haar klant en bovendien kostenbesparend.
Zo draagt Quantore dus actiefbij aan een efficiënte logistieke keten, worden overbodige kosten uit de keten gehaald én kunnen duurzame keuzes gemaakt worden.
Deze maand zal de hal opgeleverd worden. Wij geven alvast een sneak preview.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.