Online magazines

04 juli 2020 Bouwen vol vertrouwen

Bouten, pluggen, schroeven, nagels … Moet je tijdens een klus iets verbinden of vastzetten? Dan zijn deze ijzerwaren onmisbaar. Maar welke bout of schroef is geschikt voor welke toepassing? Wij bieden je een gedetailleerd overzicht.
Een jacuzzi of zwembad is dé oplossing voor een gezellig onderonsje of echte waterpret in de tuin. Er bestaan verschillende accessoires om het je nog comfortabeler te maken, of om het onderhoud te vergemakkelijken.
Zodra de zon komt piepen, halen we  onze barbecue van stal. Recepten voor marinades en salades vind je overal. Wij brengen liever de techniek en de veiligheid nog eens onder de aandacht. Er zijn immers verschillende soorten barbecues.
Wil je een tuinpad of een terras in klinkers? In deze video leer je hoe je het moet plaatsen en hoe je de vorming van onkruid kunt vertragen door gebruik van polymeerzand.
Hoeveel tijd verlies jij met het maaien van je gras? En wat vind je belangrijk om dat zo weinig mogelijk als tijdverlies te laten aanvoelen? Laat het ons weten en vul deze survey in! Het neemt slechts 2 minuten van je tijd in beslag.
Een omheining biedt dan wel privacy en veiligheid in je tuin. Je moet er echter ook nog binnen en buiten geraken, en dan is een goede tuinpoort onmisbaar. We overlopen uit welke types je kan kiezen en hoe je er zelf een kan maken.
STELLING VAN DE WEEK:
Bouwen en renoveren kost voor de meesten onder ons een flinke duit. In welke mate doe jij een beroep op eigen middelen, en wanneer ga je voor een lening bij de bank?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.