Online magazines

18 juli 2020 Bouwen vol vertrouwen

hoe de perfecte laminaatvloer leggen
Laminaat blijft een van de meest populaire vloerbedekkingen, met de vele kanten die je uit kan qua look en het geringe onderhoud als grote voordelen. In dit online magazine geven we mee hoe je de perfecte laminaatvloer kan leggen.

BRICO Tip van de week: boorstof opvangen
Laminaat is een vaak gekozen, goedkoper alternatief voor parket, maar is ondertussen een volwaardige vloerbedekking geworden. Tijd om eens stil te staan bij wat laminaat nu juist is, hoe een goede plaatsing verloopt en hoe je het onderhoudt.
Water kan een vleugje magie toevoegen aan elke tuin. Velen overschatten echter de inspanning en deskundigheid die nodig zijn voor een tuinvijver. Voorgevormde vijvers kan je echter zonder veel ervaring zelf plaatsen.
Met regenwaterrecuperatie bespaar je duizenden liters leidingwater per jaar. Alle puzzelstukjes moeten echter passen. Lees hier wat zo'n installatie nodig heeft, en hoe je dat aanvult met een regenton die je zelf kan maken.
Moet je schuren, zagen, slijpen, polijsten en schrapen? Kies dan voor één machine in plaats van vijf. Met deze tool heb je een krachtig universeel systeem vast die dat alles en nog meer kan, zowel op accu als met snoer. Ontdek de MultiMaster.
Of je nu een terras, tuinpad of oprit gaat plaatsen; je tegels of klinkers horen op een stevige, stabiele fundering te komen. Daar gaan de nodige voorbereidingen aan vooraf. We overlopen grondig alle stappen zodat je zelf aan de slag kan.
De vakantie is nu echt begonnen. Het ideale moment om nu die klussen aan te pakken waar je achteraf zelf nog veel plezier aan beleeft. Wij zetten de leukste vakantieklussen voor jou alvast op een rij.
STELLING VAN DE WEEK:
Het is officieel zomer! De afgelopen jaren kenden we tijdens deze maanden enkele hittegolven en werd koeling dus meer en meer belangrijk. Hoe koel jij je woning? Of hoe ben jij van plan om het deze zomer aan te pakken?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.