Online magazines

25 juli 2020 Bouwen vol vertrouwen

Pleisteren is niet gemakkelijk, maar met een beetje oefening én deze gids moet het zeker lukken. Lees hier wat je allemaal nodig hebt, hoe je werkt met een gewone pleister, een renovatieplesiter, én hoe je een gevelplint cementeert.
Hoe kleiner de waterpartij, hoe meer vervuiling de waterkwaliteit kan beïnvloeden - het gebruik van een filter en bijhorende pomp zijn daarom sterk aan te bevelen. Zelfs kleinere oplossingen houden het water in de vijver schoon en helder.
Een verstekbak of verstekzaag komt goed van pas voor het zagen van plinten of sierlijsten - al lukken kleine kepers of planken ook best. We geven enkele tips mee om het mooiste verstek te bekomen!
Voor een robotmaaier, een elektrische heggenschaar of een terrasverwarmer heb je stroom nodig. Bekijk hoe je een dubbel buitenstopcontact aansluit en in je tuin integreert. Nooit meer sukkelen met één of meerdere verlengkabels!
Steeds meer droogte en een te laag grondwaterpeil ... Zorgzaam omspringen met water is een must, en dat is voor de planten en het gazon niet anders. We overlopen de mogelijkheden voor tuinbewatering en geven enkele handige tips.
Ga je deze zomer zelf aan de slag? Om jou daarbij te helpen, brengt Dobbit bouwplannen voor de realisatie van originele en eigentijdse klusprojecten. Verzamel ze allemaal!
STELLING VAN DE WEEK:
Als je weet dat dieven enkel die huizen viseren waar ze makkelijk binnenraken, dan besef je dat ook kleine ingrepen de veiligheid van je woning kunnen verhogen. Een alarmsysteem plaatsen is lang niet meer zo ingrijpend als vroeger, en een camera vormt een ideale aanvulling daarop.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.