Online magazines

01 augustus 2020 Bouwen vol vertrouwen

waarom een waterverzachter kiezen?
Kalkaanslag op je toestellen of last van een droge huid? Dan kan een waterverzachter goed van pas komen. Maar is het bij jou wel nodig? Lees er meer over in dit online magazine.

BRICO Tip van de week: potlood als smeermiddel
Last van leidingwater met veel kalk in jouw regio? Dat merk je als je huid of je toestellen zijn aangetast. Een waterverzachter biedt dan de oplossing. Maar in hoeverre is het bij jou nodig? Hoe plaats en onderhoud je zo'n toestel? Lees het hier.
Genieten van de warme en authentieke uitstraling van een houtenparket zonder de nadelen, kan dat? Met een keramisch parket heb je het beste van de twee werelden.
Bezig met je woning te renoveren, of moet je gewoon ergens een deur nodig vervangen? Lees dan hier hoe je dat zelf kan doen. We tonen hoe je een gewone (schilder)deur, een pivotdeur en een schuifdeur plaatst, én hoe je een oude deur renoveert.
Met behulp van lichtbronnen kan je het nachtelijke uitzicht van het tuin- en vijverlandschap opnieuw uitvinden. Maar daarvoor moet je verlichting op de juiste plaatsen voorzien. Lees hier waarmee je rekening moet houden.
Bij het klussen zal je vaak gebruikmaken van plaatmateriaal. Maar welke types zijn er? En wanneer maak je van welk type gebruik? We geven de nodige toelichting, zodat je met het juiste materiaal aan het werk kan.
Ga met de nieuwe Dobbit zowel buiten als binnen aan de slag. In dit nummer plaatsen we een terrasoverkapping, een douche en een binnendeur. Verder focussen we op ecologie met gebruik zonne-energie en de warmtepomp.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.