Online magazines

08 augustus 2020 Bouwen vol vertrouwen

hoe je gevelbekleding kiezen
Zit je in een nieuwbouw of ben je je oude gevel beu? Er zijn heel wat mogelijkheden om die in een nieuw en origineel jasje te steken. Leer er meer over in dit online magazine.

BRICO Tip van de week: bout en moer als sleutel

De uitstraling van je woning staat of valt met het uitzicht van je gevel. Er zijn veel manieren om die te bekleden, waarmee ze zowel esthetisch als praktisch wordt opgewaardeerd. We overlopen de meest courante mogelijkheden.

Met naakte ramen kan het binnen flink warm worden. Het juiste glas kan al veel helpen, maar dat is niet alles. Een goede zonwering biedt meer privacy, en je regelt in welke mate er licht binnenkomt. We overlopen de mogelijkheden.
Een ordelijke werkplaats is essentieel om goed te kunnen klussen. Geef je materiaal een vaste plek. Dat lukt het best met een gereedschapsrek of een materiaalbord, met bijpassende kastdeuren. Of wat dacht je van een plaatsbesparend alternatief?
Voor een gevoelige afkoeling tijdens de hete zomermaanden kan een aircosysteem uiterst interessant zijn. Maar kies je een vast of een mobiel model? Of toch maar een luchtkoeler of een ventilator? Lees hier meer over de mogelijkheden.
Plinten lijken iets onopvallends, een bijgedachte. Maar ze zijn een uitstekende manier om de ruimte een persoonlijke toets te geven. We geven mee wat de functie van een plint kan zijn, welke soorten plinten je zoal hebt, en hoe je ze plaatst.
STELLING VAN DE WEEK:
Dikke balken voor de dakconstructie, of dat vals wandje op maat krijgen? Dat gaat vlotter met de cirkelzaag. Plinten in verstek zagen, of parket in serie op maat zagen? De afkortzaag biedt soelaas. Welk type elektrisch zaaggereedschap mis jij nog in je collectie?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.