Online magazines

15 augustus 2020 Bouwen vol vertrouwen

niet te vergeten bij de afwerking
Bezig met de laatste loodjes te leggen aan je renovatie? In dit online magazine helpen we je een stuk verder en geven we een aantal zaken mee die vaak uitgesteld worden, maar die je best niet vergeet.

BRICO Tip van de week: DIY watergieter
In de eindfase van een renovatie worden sommige zaken door allerlei omstandigheden over het hoofd gezien of uitgesteld. Hier moet nog een lijst, daar ontbreekt nog een lamp of gordijnen, ... We overlopen wat je best niet laat liggen.
Is je houten omheining tot op de draad (of de plank) versleten? Dan is een onderhoudsvrij exemplaar uit houtcomposiet meer dan het overwegen waard, wil je die houtlook rond je tuin behouden. Hoe plaats je zo'n omheining? Je leest het hier.
Aanhoudende droogte en een hittegolf verdorren je gazon in no-time. Of zit je met een dode plek waar je dat zwembad hebt gezet? Geen zorgen! We geven mee hoe je je gazon snel terug zijn gezonde, groene kleur kan geven.
Elk atelier heeft een werkbank nodig. Des te robuuster die is, des te langer ze kan blijven staan. Heb je niet genoeg plaats voor een echte werkbank? Dan kan je ook gemakkelijk een opklapbaar, of zelfs een inklapbaar model maken!
Het aan- en uitdoen van lichten, de temperatuur regelen, rolluiken en de muziek bedienen, ... Met een domoticasysteem valt dat allemaal te automatiseren en te programmeren. Lees hier waarom dat een meerwaarde is.
Heb jij een ruime ervaring binnen een bepaald vakgebied of bouwstiel en ben je in staat om deze vakkennis te delen met anderen? Dan ben jij de collega die we zoeken. Stel je snel aan ons voor!
STELLING VAN DE WEEK:
Regenwater dat je opvangt, bewaar je uiteraard in een tank, boven- of ondergronds. Die is gemaakt van beton of pvc, elk met hun eigen voor- en nadelen. Staat of komt er bij jou een betonnen, of een kunststoffen exemplaar?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.