Online magazines

22 augustus 2020 Bouwen vol vertrouwen

sanitair warm water in je woning
Geen warm water in huis zonder een degelijk systeem. Ga je voor een doorstromer, een zonneboiler, of toch een klassieke boiler? In dit online magazine overlopen we welke mogelijkheden er zijn.

BRICO Tip van de week: huisnummer make-over
Water opwarmen verbruikt - afhankelijk van het systeem - redelijk wat energie. Ga je voor een boiler of een doorstromer? Of eerder een ecologischer alternatief? We overlopen de verschillende systemen met hun voor- en nadelen.
Hou je woning, van de vloer en de douche in je badkamer tot de meubels in je tuin proper, met slechts één krachtige, geconcentreerde allesreiniger. Ontdek hoe het werkt.
Een zolder is een opbergplaats, maar kan veel meer zijn. Van plan om je zolder om te vormen tot ontspanningsruimte? Dan moet je het nodige voorzien. In dit artikel overlopen we enkele noodzakelijke punten en handige tips.
Wil je niet voor elke toepassing een andere spray? Kies dan voor WD-40 Multi-Use Product met 5 functies en meer dan 2000 toepassingen, al meer dan 65 jaar een begrip met een ijzersterke formule. Lees er hier meer over.
Na een droge zomer is het belang van dakgoten nog duidelijker. Regenwater moet afgevoerd worden zonder waterschade, en dan is een goede dakgoot onmisbaar. Lees meer over de verschillende soorten en hoe je ze plaatst en onderhoudt.
Wil je je bestaand sproeisysteem in de tuin automatiseren? Dat kan! Je dient daarvoor debietregelaars aan te sluiten op de leidingen, aangestuurd door een centrale unit. Roger toont je de installatie voor.
Ga met de nieuwe Dobbit zowel buiten als binnen aan de slag. In dit nummer plaatsen we een terrasoverkapping, een douche en een binnendeur. Verder focussen we op ecologie met gebruik zonne-energie en de warmtepomp.
STELLING VAN DE WEEK:
Als het op zonwering bij ramen aankomt, zijn rolluiken een standaard geworden, al zijn screens de laatste jaren aan een stevige opmars bezig. Hoe zijn jouw ramen uitgerust, of hoe ben je van plan ze uit te rusten?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.