Online magazines

29 augustus 2020 Bouwen vol vertrouwen

hoe je tegels kiezen en plaatsen
Zowel voor de afwerking van wanden als voor vloeren blijven tegels een gegeerde optie. Maar welke tegel past het best bij jouw af te werken ruimte? Ontdek het in dit online magazine.

BRICO Tip van de week: geordend schrijfgerief
Of het nu voor een vloer, een wand of een spatwand is, tegels bieden een interessante decoratieve oplossing als afwerking. Lees hier hoe je de perfecte tegel kiest voor jouw ruimte, en hoe je zelf aan de slag kan met de plaatsing.
Hou je woning, van de vloer en de douche in je badkamer tot de meubels in je tuin proper, met slechts één krachtige, geconcentreerde allesreiniger. Ontdek hoe het werkt.
Verbouwingen in huis of gewoon een hobbyklus? Vroeg of laat komt de zaag van pas. In dit artikel overlopen we alle soorten hand- en elektrische zagen, en geven we een resem handige tips mee, zodat je steeds een mooie zaagsnede bekomt.
Elke professional zal het je vertellen: voor specifieke en veeleisende klussen kies je een gespecialiseerd product. Daar komt het WD-40 Specialist-gamma in het spel, met 10 oplossingen voor veeleisende klussen. We lichten er drie uit.
Op een bestaande vloer een nieuwe vloerbedekking plaatsen, kan je enkel doen op een vlakke ondergrond. Maar wat als dat niet zo is? In deze uitzending zie je hoe je je vloer kan egaliseren zodat je een vlakke dekvloer bekomt.
Een raamkozijn waarvan de verf bladdert of een oude tafel uit het tuinhuis die ten prooi gevallen is aan  houtrot? Zolang het hout niet tot in de kern is beschadigd, is de kans groot dat het hout te redden valt. Enkele tips opgesomd!
STELLING VAN DE WEEK:
Wie een omheining wil plaatsen, kiest voor een materiaal dat duurzaam is of voor een bepaalde look, maar idealiter voor beide. De tendens zit tegenwoordig in de combinatie van verschillende afsluitingen. Kies jij een combinatie van verschillende materialen voor je (nieuwe) omheining?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.