Online magazines

05 september 2020 Bouwen vol vertrouwen

bestrijd vocht in je woning
Vocht kan lelijk huishouden in een woning, en op termijn een slechte invloed hebben op je gezondheid. In dit online magazine overlopen we de verschillende vochtproblemen en hoe je ze kan bestrijden.

BRICO Tip van de week: DIY bureaulamp
Vochtplekken op je muren, schimmel of een muffe geur in huis? Dan zit je vast ergens met een groter probleem dat aangepakt moet worden. We overlopen welke vochtproblemen je zoal kan hebben in of aan je woning en hoe je ze oplost.
Je kent het wel: op het meest ongepaste moment begeeft je wasmachine het en moet je een nieuwe aanschaffen ... Om wat budget te besparen kun je die zelf aansluiten, en dat is eigenlijk helemaal niet moeilijk!
Gipskarton biedt een budgetvriendelijke en gemakkelijke oplossing voor de afwerking van woningen. Maar welke plaat gebruik je waar? Hoe plaats je ze? En hoe zorg je voor de perfecte afwerking van de naden? Je leest het hier.
Het overzicht houden tussen alle onderdelen van een houten werkstuk, dat doe je met paringstekens. Maar wat zijn die en wanneer gebruik je welk teken? We overlopen alles in deze video.
Laat je je ramen plaatsen of ga je zelf aan de slag? Wat zijn de belangrijkste punten bij het kiezen van ramen? Wat met de zonwering? Hoe maak je zelf een vliegenraam? Veel vragen, maar wij helpen je ze te beantwoorden.
Ga met de nieuwe Dobbit zowel buiten als binnen aan de slag. In dit nummer plaatsen we een terrasoverkapping, een douche en een binnendeur. Verder focussen we op ecologie met gebruik zonne-energie en de warmtepomp.
STELLING VAN DE WEEK:
Voor de aanleg van je gazon zijn er allerlei soorten graszaden en -mengsels voorhanden. Wie niet te lang wil wachten, kiest voor graszoden. En heb je echt geen zin in of tijd voor het onderhoud? Dan is kunstgras nog een optie. Ben jij meer een fan van echt gras, of van kunstgras?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.