Online magazines

12 september 2020 Bouwen vol vertrouwen

schilderen met een perfect resultaat
Schilderen is meer dan kliederen met wat verf op een muur. Je kan heel wat narigheden voorkomen met een goede voorbereiding. In dit online magazine geven we mee wat dat allemaal inhoudt.

BRICO Tip van de week: DIY vogelbadje
Een mooi verfresultaat bekom je niet zomaar. Hoe bereid je je goed voor? Met welk verfgereedschap ga je te werk? Hoe reinig je al je materiaal? Welke verf is geschikt voor jouw specifieke klus? Hoe voorkom je flaters? We helpen je op weg.
Vochtproblemen kunnen in verschillende vormen voorkomen. Daar niets aan doen heeft nare gevolgen voor zowel je woning als je gezondheid. Gelukkig is er voor elk probleem een gepaste oplossing die er snel komaf mee maakt.
Je fiets- en autobanden opblazen, het zwembad opzetten voor de kinderen, verf verspuiten of snel nagelen … Met perslucht kan je heel wat. We geven mee hoe je de gepaste compressor kiest voor je klus, en wat je er allemaal mee kan.
Dankzij Easyroof kun je zelf je plat dak voorzien van EPDM-dakbedekking. Je krijgt al het materiaal op maat en met de nodige begeleiding kun je helemaal zelf beginnen, ook wie helemaal geen ervaring heeft!
Moet je een ruit vervangen of een glazen tafelblad op maat maken voor je salontafel, maar je durft niet met glas te werken? Met de juiste bescherming aan en enige oefening zal je zien dat glas op maat snijden best meevalt.
Nog op zoek naar inspiratie voor de inrichting van je woning, je werkatelier of je tuin? Of wil je gewoon iets leuks maken voor je kinderen? Realiseer originele en eigentijdse klusprojecten met de Dobbit bouwplannen.
STELLING VAN DE WEEK:
Met een domoticasysteem kan je je woning automatiseren. Om nog meer gebruiksgemak te bieden, gaan fabrikanten steeds meer voor systemen die volledig met de smartphone of tablet te regelen zijn in plaats van met een bedieningspaneel. Welk systeem verkies jij?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.