Online magazines

26 september 2020 Bouwen vol vertrouwen

Zij het nu voor een gevel of een zelfgemaakte stootkar, met hout kan je een stevig en duurzaam resultaat verkrijgen. Maar hoe kies je het juiste hout? Hoe zorg je voor stevigheid? Hoe maak je het duurzaam? Dat en meer nemen we onder de loep.
Niets zo leuk als een buitenkeuken, samen met je vrienden buiten tafelen, en alles makkelijk bij de hand. Ook het maken van zo'n buitenkeuken is best plezant. Bekijk hier hoe je stapsgewijs de keukenmodule opbouwt.
Werk je vaak van thuis uit of wil je gewoon een plaats om je papierwerk af te handelen? Dan zorg je voor een zo aangenaam mogelijke ruimte. Wie een beetje handig is, neemt dat project zelf onder handen. Lees hier wat er niet mag ontbreken.
Grote renovatiewerken of kleine klussen, je moet al snel hier en daar pleisteren of opstoppen. Maar wat is precies het verschil tussen een plakspaan en een plamuurmes? Een overzicht van de belangrijkste tools en hun toepassingen.
Een brievenbus is niet het eerste waar je aan denkt bij de bouw of renovaie van je woning, maar dat maakt het niet minder belangrijk. We overlopen de verschillende soorten brievenbussen, en geven mee hoe je zelf één kan plaatsen.
In deze nieuwe Dobbit magazine verhelpen we veelvoorkomende problemen en lossen we specifieke situaties op. Daarnaast pakken we terug enkele technische klussen aan, zoals het plaatsen van een waterontharder en een kookplaat.
STELLING VAN DE WEEK:
Koop je een huis, dan moet je vaak een ruimte omvormen tot je eigen smaak om er een echte thuis van te maken. Of misschien is een bepaalde kamer in je woning gewoon aan opfrissing toe? Het vaakst gaat het om badkamers en keukens. Wordt jouw eerstvolgende renovatie een badkamer of keuken?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.