Online magazines

03 oktober 2020 Bouwen vol vertrouwen

kies het juiste isolatiemateriaal
Om energie te besparen in huis is het noodzakelijk om werk te maken van deftige isolatie. Maar isoleer je je woning zo volledig mogelijk? Welke materialen zijn het meest geschikt waarvoor? Wij geven je in dit online magazine alvast een overzicht. 

BRICO Tip van de week: nooit meer je verfbak uitkuisen
Isoleren kan je met platen of met minerale wol. Maar welk materiaal is nu geschikt voor welke toepassing? En welke ecologische alternatieven zijn er zoal? We geven je een overzicht van de meest courante materialen.
Qboard basiq panelen laten toe een volledig wastafelmeubel te ontwerpen en er opbergruimte in te voorzien. Het geheel is waterbestendig, aanpasbaar aan alle configuraties en afmetingen én klaar om met afwerkingsmateriaal te worden bekleed.
We vertoeven dagelijks in onze badkamer, dus is het ook belangrijk dat die ruimte niet alleen helemaal functioneel is, maar ook dat het er aangenaam vertoeven is, én dat alles comfortabel is. Maar wat heb je nodig voor een volmaakte badkamer?
Is je oude tegelvloer geen blik meer waardig? Dan is het tijd om hem te veranderen. Maar zie je op tegen het uitbreken van je oude tegels, egaliseren en dan nieuwe te plaatsen? Dan kan je er gewoon nieuwe tegels over leggen in vinyl.
Met vloerverwarming haal je comfort in huis. Het vereist wel de nodige aandacht op het vlak van installatie. Welke technieken zijn er? Wat is het verschil tussen een droog en een nat systeem? Is er onderhoud nodig? Daar gaan we even dieper op in.
Muziek luisteren of tv-kijken is zo veel fijner met een vol geluid. Dan komt een audiosysteem goed van pas. En dat kan je zelf installeren. Bekijk hier hoe je speakers kan voorzien en inwerken.
Nog op zoek naar inspiratie voor de inrichting van je woning, je werkatelier of je tuin? Of wil je gewoon iets leuks maken voor je kinderen? Realiseer originele en eigentijdse klusprojecten met de Dobbit bouwplannen.
STELLING VAN DE WEEK:
Spouwmuurisolatie tussen de binnen-en buitenmuur wordt in nieuwbouw­projecten standaard voorzien. Om warmteverlies tegen te gaan laat je echter ook bij een renovatie de luchtspouw het best isoleren.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.