Online magazines

10 oktober 2020 Bouwen vol vertrouwen

hoe je verwarming onderhouden
De herfst is in het land, en dat laat zich buiten al goed voelen. Dat betekent ook dat we binnen terug meer zullen verwarmen, en dat doe je best met een goed onderhouden systeem. Lees in dit online magazine wat dat inhoudt.

BRICO Tip van de week: hoe een kapotte schroef lossen
Het stookseizoen is weer aangebroken. Om het meeste uit je verwarming te halen, is een regelmatig onderhoud aangewezen. Lees hier hoe zo'n onderhoud in zijn werk gaat, en hoe je je radiatoren en convectors zelf kan ontluchten.
Moet je schuren, zagen, slijpen, polijsten en schrapen? Kies dan voor één machine in plaats van vijf. Met deze tool heb je een krachtig universeel systeem vast dat dit alles en nog zo veel meer kan, zowel op accu als met snoer!
Het rek met oliën en smeermiddelen in de doe-het-zelfzaak is behoorlijk uitgebreid en het bos door de bomen zien wordt op de duur moeilijk. We zetten ze op een rijtje, telkens met hun eigenschappen, toepassingen en gebruiksaanwijzing.
Een rookmelder is verplicht, maar welke haal je het best in huis? En welke andere middelen zijn er voor branddetectie? Wat zijn de brandrisico's in je woning? En wat kan je zelf doen om te blussen? Wij hebben de antwoorden.
Wil je ook 's avonds gezellig buiten kunnen zitten tijdens de koudere maanden? Met en vuurput kan het! Zo'n put is immers makkelijk zelf te maken. We tonen hoe je eraan begint met een oud metalen vat als basis.
Het voordeel van behangen is dat je met een relatief beperkt budget en in een mum van tijd een volledige kamer een nieuwe, frisse look kan geven. Lees echter eerst dit artikel voor je je behang gaat kopen!
Wil je zelf aan de slag gaan? Richt je werkplaats praktisch in met tools die je zelf kan maken, zoals een eigen werkbank, gereedschapsrek of houtopbergkar. Bestel nu je pakket van 7 bouwplannen (digitaal - pdf) en bespaar 50%.
STELLING VAN DE WEEK:
Grote hoeveelheden snoeiafval verwerk je het best met een hakselaar. Takken, twijgen en ander snoeiafval kun je composteren en zo verwerken tot een ideale bodemverbeteraar voor tussen je planten. Maak jij soms gebruik van een hakselaar voor je snoeiafval?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.