Online magazines

17 oktober 2020 Bouwen vol vertrouwen

hoe is een vloer opgebouwd?
Of je nu met een fikse verbouwing zit, of enkel je vloerbedekking wil vernieuwen, het is nuttig om te weten hoe een goede vloer is opgebouwd. In dit online magazine gaan we daar dieper op in.

BRICO Tip van de week: fruitschaal van gordijnringen
Moet je chapen, je vloer isoleren of gewoon opnieuw bedekken? Dan is het handig om te weten uit welke lagen een vloer is opgebouwd en welke volgorde die lagen volgen. We overlopen alles nauwgezet in dit artikel.
Als je tegels op een oprit wil leggen, dan moet je met een aantal zaken rekening houden. De ondergrond moet voldoende stevig zijn, de tegels moeten het gewicht van de auto aankunnen en alles moet volgens de regels van de kunst zijn gelegd.
Om je was efficiënt te drogen kan je  een beroep doen op een droogkast. We overlopen waarop je moet letten bij de aanschaf van zo’n toestel en hoe je die gebruikt. We stippen ook aan hoe je je was het best aan de lucht droogt, binnen én buiten!
Moet je schuren, zagen, slijpen, polijsten en schrapen? Kies dan voor één machine in plaats van vijf. Met deze tool heb je een krachtig universeel systeem vast dat dit alles en nog zo veel meer kan, zowel op accu als met snoer!
Geen kastdeuren zonder de juiste scharnieren. In dit artikel overlopen we welke types er zijn, hoe je ze monteert en hoe je ze bijregelt. We tonen ook hoe je een handig hulpstuk maakt om scharnieren in serie te monteren.
Geen werkbank zo gemakkelijk als enkele geschaafde balken op een stel stevige schragen. Deze schragen in elkaar steken vergt niet veel werk, en het is budgetvriendelijk. We geven twee manieren mee om zelf schragen te maken.
In deze nieuwe Dobbit magazine verhelpen we veel voorkomende problemen of lossen we specifieke situaties op. Daarnaast pakken we terug enkele grote en kleine werken aan.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.