Online magazines

07 november 2020 Bouwen vol vertrouwen

hoe volledig is jouw toolbox?
Welk basismateriaal heb je nu allemaal nodig bij het klussen of verbouwen? In dit online magazine bladeren we door ons gereedschapsrek en duiken we onze toolbox in.

BRICO Tip van de week: help vogels de winter door
Schroefsleutels, meettools, tangen … Er is basismateriaal dat bij elk werkje van pas komt. Belangrijk dus dat je toolbox volledig is. Je kan er erg ver in gaan, maar hier houden we alvast rekening met een goede basis die bij elke klus kan worden gebruikt.
Droom je van een frisse badkamer waarin je je op je gemak voelt? Kies voor een renovatie. Maar hoe begin je eraan? En welk kostenplaatje brengt dat met zich mee? Enkele handige tips en tricks om het gewenste resultaat te bekomen.
Ieder huis heeft wel ergens een barst in de muur of een schroefgat dat niet is weggewerkt. Nochtans houdt het wegwerken daarvan niet veel in. Wel moet je de juiste producten gebruiken. We geven een overzicht per materiaalsoort.
In en rond de badkamer en het toilet maken we vaak gebruik van chemische reinigingsproducten zoals ontkalkers en bleekwater om schoon te maken. Daar gebeuren vaak ongevallen mee. Wil je die vermijden? Lees dan deze tips!
Een goed werkende kraan is ook een propere kraan. Het onderhoud van je sanitair kraanwerk houdt in de meeste gevallen niet zo veel in, en kan je dus makkelijk zelf doen. We lijsten enkele tips voor je op.
Een klinkerpad rond je huis is de ideale manier om van de voorkant tot aan de achterkant van je huis te gaan. Ook kan het een manier zijn om je gevel in de verf te zetten. Hoe je zo'n klinkerpad correct aanlegt tonen we je in deze aflevering.
STELLING VAN DE WEEK:
De meesten onder ons hebben een gas-of mazoutketel in huis om te verwarmen, maar de laatste jaren maken hernieuwbare systemen een opmars. Ben jij bereid om over te stappen op een hernieuwbare bron?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.