Online magazines

28 november 2020 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
De sfeer in je woning wordt voor een groot deel bepaald door de verlichting. Welke soorten verlichting moet je opnemen in je interieur? Hoe stel je een lichtplan op? Hoe kies je de juiste lampen? We beantwoorden die vragen in dit artikel.
Ben je nog op zoek naar een multitool om je bouw- en verbouwklussen makkelijker te maken? Moet je schuren, zagen, slijpen of schrapen? Kies dan voor één machine in plaats van vijf.
Thermostaten zijn zijn intussen geëvolueerd van toestellen met kwik tot slimme apparaten. We verzamelen enkele tips om er slim mee om te gaan, zodat je kan besparen op je energiefactuur.
Met schuifwanden maak je een veranda van jouw ruimte. Wil je ook op de warmste dagen genieten op je terras? Dan is een zonwering de perfecte keuze. We tonen je welke stappen er nodig zijn om deze twee uitbreidingen zelf te monteren.
We gebruiken allemaal wel eens een multispray of een gespecialiseerde variant. Maar hoe goed is jouw kennis van deze sprays? Vul deze survey in en win een waardebon van Brico ter waarde van 100 EUR!
Wil je de persoonlijkheid van jouw woning tot leven laten komen? Laat een professionele schilder jouw interieur een uniek karakter geven. Sikkens Quality Painter zorgt met een betrouwbare schilder voor een topresultaat.
Als je een tuin met volwassen bomen zelf wilt onderhouden, is een kettingzaag een onmisbare tool. Het is echter zwaar gereedschap die je met de nodige voorzichtigheid moet hanteren. We leggen het je uit in dit artikel.
Schenk je partner, familie, kennis of jezelf veel lees- en klusplezier met een abonnement op Dobbit Magazine en een geschenk naar keuze. Ontdek hier alle mogelijkheden!
STELLING VAN DE WEEK:
De trap wordt doorgaans heel vaak belopen. Van tijd tot tijd kan die dus wel wat opfrissing gebruiken. Hoe ben jij van plan om je trap te renoveren?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.