Online magazines

12 december 2020 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
Schuren, boren, schroeven ... We doen het vaker elektrisch dan met de hand. Maar kies je een toestel op netstroom of met een accu? Hoe optimaliseer je de levensduur van je batterijen? Hoe onderhoud je je tools? Wij geven de antwoorden.
Ben je nog op zoek naar een multitool om je bouw- en verbouwklussen makkelijker te maken? Moet je schuren, zagen, slijpen of schrapen? Kies dan voor één machine in plaats van vijf.
Last van leidingwater met veel kalk in jouw regio? Dat merk je als je huid of je toestellen zijn aangetast. Een waterverzachter biedt dan de oplossing. Maar in hoeverre is het bij jou nodig? Hoe plaats en onderhoud je zo'n toestel? Lees het hier.
Heb je interesse in het gieten van een vloer? Ben je nog niet zeker naar welk type vloer je voorkeur uitgaat? Ga voor een PU-gietvloer! Laat je overtuigen via deze praktische handleiding en webinar.
We gebruiken allemaal wel eens een multispray of een gespecialiseerde variant. Maar hoe goed is jouw kennis van deze sprays? Vul deze survey in en win een waardebon van Brico ter waarde van 100 EUR!
Ook bij de doe-het-zelver die zijn oude tapijt- of vinylvloer wil vernieuwen gebeurt al eens een ongeval met een chemisch product. Lijmverwijderaars zijn gevaarlijk als je ze niet juist hanteert! Met deze tips vermijd je ongevallen.
Een slot blijft, van de voordeur tot de toiletdeur, de beste bescherming tegen indringers. Belangrijk dat die goed functioneert dus. Maar waarop moet je precies letten? En hoe onderhoud je die het best? Dit dossier ontsluit de geheimen.
Schenk je partner, familie, kennis of jezelf veel lees- en klusplezier met een abonnement op Dobbit Magazine en een geschenk naar keuze. Bekijk onze acties!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.