Online magazines

26 december 2020 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
hoe je keuken inrichten
Keukentoestellen zijn nu en dan eens aan vervanging toe, of misschien wil je je keuken helemaal vernieuwen? Of misschien is het tijd voor nieuwe kasten? In dit online magazine tonen we hoe je je toestellen en meubels kiest.

BRICO Tip van de week: benut je ladder optimaal
Je wil je frigo, dampkap, kookplaat, oven of vaatwasser vervangen en je weet niet wat te kiezen? We helpen je verder en zetten per toestel alles op een rijtje. We verdiepen ons ook in keukenwerkbladen, kasten en gootstenen.
Je hebt een boiler in je kamer, maar je wil die uit het zicht? Of je wil je muur gewoon wat opfraaien met iets decoratiefs én praktisch? Dan is een kastenwand het voornaamste idee. We tonen hoe je deze module opbouwt en eigenzinnig afwerkt.
Ramen laat je niet zomaar kaal. Om zowel de zon buiten te houden als de inkijk in de woning te beperken, opteer je voor zonwering zoals lamellen. Bekijk in deze video hoe deze zonwering gemaakt en geïnstalleerd wordt.
Schilderen lijkt zo eenvoudig, toch kan er veel foutlopen. Vaak komt het erop aan om de ondergrond op de juiste manier voor te bereiden. Is er toch iets misgegaan, dan lees je hier wat de fout is, en hoe je het kan verhelpen of voorkomen.
Er zijn heel wat dingen die je kan doen om je woonkamer een frisse look te geven. We tonen hoe je correct een nieuwe laminaatvloer en de bijhorende plinten plaatst en voorzien de ruimte van een decoratieve pop-up lambrisering.
In de nieuwe Dobbit magazine proberen we op verschillende manieren onze woning te verbeteren. Van metselwerken tot kastscharnieren  tot de wasmachine, het komt allemaal aan bod.
STELLING VAN DE WEEK:
Grote bomen zijn indrukwekkend en geven je tuin een extra touch. Maar vaak zorgen ze ook voor overlast. Als je een tuin met volwassen bomen zelf wilt onderhouden, is een kettingzaag dan ook een onmisbare tool.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.