Online magazines

11 januari 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
verbouwen in corona-wintertijd
We zijn nog niet verlost uit de houdgreep van het coronavirus. In de winter weegt de leegte van deze semi-lockdown voor velen onder ons ook zwaarder door. Gelukkig is er nog genoeg dat je kan doen in en rond de woning! We geven enkele praktische en creatieve suggesties.
's Winters kan je binnen schilderen, maar een mooi verfresultaat bekom je niet zomaar. Hoe bereid je je goed voor? Met welk gereedschap ga je te werk? Welke verf is geschikt voor jouw specifieke klus? Hoe voorkom je flaters? We helpen je op weg.
Nog heel wat klussers vrezen de verfspuit. Onterecht, want je kan er heel snel een zeer strak resultaat mee bereiken. Maar hoe begin je eraan en waar moet je op letten? Je leest het hier.
Geen degelijke keuken zonder opbergruimte. We geven een aantal indelingstips mee om ervoor te zorgen dat je efficiënt kan werken in je keuken zonder te veel te moeten verlopen, en enkele creatieve tips om je keuken op te fleuren.
Met onze zelfbouwpakketten is het plaatsen van jouw keuken of andere kasten echt EZI. Maak een afspraak om de showroom/fabriek te bezoeken of geef je afmetingen door op info@ezi.be en we maken een offerte op.
De drie belangrijkste materialen om platte daken mee te bedekken zijn bitumen, EPDM en pvc. Daarbovenop kan er nog geopteerd worden voor een ecologisch groendak. We vatten de belangrijkste kenmerken samen.
Met het zelfbouwpakket van Easyroof kan je meteen zelf aan de slag. Het EPDM rubber membraan wordt naadloos in één stuk geleverd. Ook in coronatijden leveren wij binnen 5 werkdagen aan huis, inclusief montagefilm en handleiding.
Goed isoleren kan een flinke hap uit je energierekening nemen, maar dat hoeft niet altijd groots of duur te zijn. Er zijn naast dak-, muur- en vloerisolatie ook een hoop kleine ingrepen die je gemakkelijk zelf kan doen.
In de winter toch genieten van je terras of tuin? Deze vuurput vormt dé oplossing. Je kan deze met enkele oude materialen en overschotten makkelijk zelf maken. Bekijk hier hoe je dat doet.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.