Online magazines

06 februari 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
Renoveren betekent meestal afbreken, dus ook heel wat puin en afval. Die afvalberg houd je idealiter zo beperkt mogelijk. Maar wat houdt dat in? En wat is de beste manier om in jouw situatie je afval te verwerken. We geven enkele tips.
Dobbit ondervraagt wekelijks meer dan 280.000 bouwers en verbouwers naar hun voorkeuren bij het bouwen, verbouwen en onderhouden van hun woningen. Bestel vandaag uw bouwmarktanalyse samen met een eigen, zelfgekozen vraag.
Een garage biedt in eerste instantie plaats voor een wagen. Je kan er echter veel meer mee dan dat. We overlopen hoe je de basiselementen van je garage kan optimaliseren én hoe je die ruimte kan inrichten voor andere zaken.
De waterdichting van het platte dak wordt steeds meer op de proef gesteld. De klimaatverandering en daarbij horende temperatuurschommelingen hebben een invloed op je dak. Maar hoe bewapen je die daar het best tegen?
Er wordt stevig vriesweer voorspeld voor de komende week. Dan kan je oprit of tuinpad flink glad worden, met soms nare gevolgen van dien. Er zijn gelukkig oplossingen waarmee je de bestrating rondom je woning - al dan niet preventief - vorstvrij kan houden.
Volop aan het (ver)bouwen? Recent gebouwd of gerenoveerd en wil je andere (ver)bouwers inspireren? Deel je eigen (ver)bouwrealisaties of die van je vakmannen op immofilter.be én ontvang tot 30 Win For Life-krasloten cadeau!
Als je je droogkast en wasmachine regelmatig onderhoudt, garandeer je een langere levensduur. In deze video geven we enkele tips mee om je toestellen in topvorm te houden.

Valentijn is het moment om je partner te verwennen! Het ideale geschenk? Een sweater, polo of T-shirt van Roger! Alle kledij draagt comfortabel en is uitermate praktisch. Ideaal voor de werken binnen en buiten of voor in je vrije tijd.

STELLING VAN DE WEEK:
Warmtepompen zijn dankzij hun zuinige karakter een populair systeem voor warmtewinning. Ze werken namelijk niet op fossiele brandstoffen, maar halen het merendeel van de energie uit de natuur. Ben jij van plan om je woning te verwarmen met een warmtepomp?

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.